asta merita vazuta?
Masini care merita vazute,de prin timisoara...
Collapse
X
-
Eu unu, nu am mai vazut,"troaca" de-nasta....Attached Files
Comment
-
Prea tare....desi nu sunt un fan al marcii, asta imi place foarte mult....plafonu pare de carbon si oglinzile, nu stiu ce draq de model e dar e bestiala, oricum trecatori tot la aia rosie se uita.....
Comment
-
-
Da este un M3 .......si nu e tunat de Hamann....i doar o tiganeala de stikere ...un eleron obosit ....si niste grile infoliate . Plafonul nu este din carbon . Este folie de carbon lucioasa . nu 3M texturat . Ca sa intelege-ti fibra de carbon nu se face asa usor ...se face la vid . si o piesea de carbon nu merge imbinatsa cu aluminiu sau otel decat prin suruburi ....si atunci se vad ...imbinarile . Nu face nimeni masina cu sasiu din aluminiu si plafon numa din carbon ....Se pune foarte mare accent pe rezistenta sasiului ....si plafonul e un element al sasiului . Am mai intalnit o gramada de "cunoscatori " pe forum care sustineau ca manerele nu fac parte din elementele de siguranta a unei masini ..si ca merg scoase . Numa bine .sigpic
Comment
-
-
Asta sigur merita vazuta, nu stiu ce model este, doar ca este sportAttached Filessigpic #
Comment
Comment