Una mai vesela...
Sigla Logan Club Timisoara
Collapse
X
-
-
-
sa vedem, pana acum au fost nici mai mult, nici mai putin de 24 modele de sigle. inca mai vreti si alte idei?
aici lipseste cineva care sa ia o decizie pe baza ideilor afisate. 40 useri, 20 de idei, 30de pareri si nici o decizie in acest sens.
mie personal mi-au placut 2 modele
prima imi pare cea mai ok din cele 2. a doua are prea multe detalii care ma indoiesc ca s-ar vedea prea bine avand in vedere ca produsul final va fi mai mic ca si dimensiuni. apropo de dimensiuni, sigla pe spate are 95mm x 72mm. adica cu 10mm mai mare decat poza atasata cand e deschisa.
sigla trebuie sa aiba impact si mai ales sa fie vizibila clar de la 3-4metri, distanta de la care nu se vad detaliile.
poate din sigla facuta de ROAD EMPIRE in postul #66,as elimina si textul logan, se stie ca e logan. am atasat ideea mea. nefiind o poza, stikerul se poate face foarte ieftin, maxim 5 lei bucata.
textul se poate aseza in orice pozitie, la fel si masina.
orice decizie ati lua, eu raman la http://good-times.webshots.com/photo...01255169LwAPpoAttached FilesLast edited by crististreulea; 21 April 2011, 14:38.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sigla 1 arata cel mai ok si tocmai pentru ca e SIMPLA.. asta e scopul unei sigle.. sa nu fie incarcata, sa fie cat mai usor de retinut si cat mai sugestiva.. cel putin eu asa vad lucrurile..You should never drive faster than your guardian angel can fly..!
Comment
Comment