eu le vad tot asa, o fi de la mine in fine . . . am primit o promisiune de la cineva in legatura cu manopera (glet si alte cele). ne auzim
Help Dragos Donatii pentru el ! ! !
Collapse
X
-
Originally posted by Christian86 View PostDaca se poate sa mutam discutiile aici despre cazul lui Dragos si sa il facem sticky pana la finalizare.
Originally posted by Christian86 View Postasa cum am promis, am fost la firma isoline, unde am gasit oameni receptivi la problema noastra. am primit o serie de sugestii, solutii la proiectul nostru si promisiunea unui pret foarte bun. astept pe mail oferta de pret si documentatia pentru punerea in opera deseara sper sa am timp sa fac necesarul de materiale. ar mai fi o discutie cu un depozit de materiale de constructii, poate obtinem si de la ei o reducere pentru rigips, profilele metalice si restul chestiunilor
p.s. mutati posturile de la ajutam o casa de copii aici . . . unde sunt moderatorii cand ai nevoie de eisigpic #
Comment
-
solutii sunt si se gasesc acuma depinde si de bugetu strans, sunt placi fonoabsorbante (e o spuma poliuretanica cu rol de absortie fonica) care se lipesc cu un adeziv si se pot vopsi cu o vopsea lavabila pe baza de apa iara se poate folosi vata bazaltica care se stie ca e un izolator termic si fonic incadrata in pereti si tavane de rigips, cristi poate sa confirme asta ...Last edited by coco_chanel; 13 April 2011, 21:02.
Comment
Comment