Traficul Timisorean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am vazut in TM anul trecut cum trec vatmani cu tramvaiele. Pe unu cu un Porsche 924 era sa il faca praf, dar a avut noroc ca numai l-a frecat in fata. I-a dus vopseaua si putin l-a indoit, dar numai botul masinii. Mie anul asta in aprilie tot in TM, unu' cu un Nissan Quasquai mi-a "luat" oglinda retrovizoare, adica mi-a lovit-o. Avea o viteza... Pe la 1 noaptea ma "plimbam" si eu cu 80km/h si numa ma trezesc cu nebunul ala cu Nissan cu 100km/h trece prea aproape de mine si dupa ce imi loveste oglinda, am gasit-o facuta zob la vreo 10m mai in fata.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
      O restrictionare a traficului se face si pe strada Borzesti, in perioada 15 iunie-31 august, pentru retehnologizarea retelei termice.

ma-m ars
      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

iei 40`u si vi la stadion
        sigpic

Comment

Pai daca o sa fie tot spart cum zice egon nu stiu daca mai merge 40-u
          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

accident sanicolau mare duminica 13.07

La intrare in sanicolau ieri mergind cu baieti spre pista ;

A efectuat o depasire care i-a pus viata in pericol
            La data de 13.07.2008, la orele 15.20 pe DN 6 la Km 618+150m, in Sannicolau Mare, conducatorul de motocicleta, B. SEBASTIAN, de 29 ani, domiciliat in Timisoara, judet Timis, posesor al permisului de conducere categoriile A-B-C, din anul 2003, a condus motcicleta marca HONDA, proprietatea numitului S. Jianu Dumitru, din directia Lovrin inspre Sannicolau Mare. Efectuand manevra de depasire a unui autovehicul, acesta a intrat in coliziune cu autoturismul marca PORCHE condus de catre I. CONSTANTIN BOGDAN, care circula regulamentar din sens opus.
            In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei B. SEBASTIAN.
            In cauza se efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor producerii accidentului.
            sursa poltim.Ro

dumnezeu sal odihneasca in pace.
            sigpic

Comment

Dumnezeu sa-l ierte...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Scuze ca ma bag dar in text apare ca s-a ranit grav. A murit cumva intre timp?

*PORCHE nu e corect scris (PORSCHE)

Comment

Iulica am scris "dumnezeu sal odihneasca in pace"
                  deci a murit la scurt timp motoru a intrat sub cayene parca,si a facut niste santuri mici in asfa;lt cum la tarait cred.
                  si am precizat ca sursa e poltim.Ro politia timisoara a lipsit plutonieru la cursuri:P
                  sigpic

Comment

model pentru elevi

Patronul scoli de soferi ASTRA care efectua cursurile cu un frumos saab rosu cabriolet a fost prins beat la volan sambata noaptea cand a facut rutiera o razie pe mai multe artere din oras.
                    sursa ******* radio

Comment

E prieten cu mine )
                      cu el am facut scoala de soferi mergeam si la curve pe aradului cind sofam haha
                      mare om. Bravo cristi
                      sigpic

Comment

accident naspa

Astazi seara pe aradului la viaduct accident nasol cu un ferrari negru.Soferul se pare ca nu a avut hamuri pentru toti caii
                        Last edited by suru; 19 August 2008, 23:40.

Comment

Pacat sa stins un om , sa speram ca scapa prietena lui
                          si sal pape carcera pe boul cu basca
                          sigpic

Comment

Pe mine ma lovit ieri o baba senila de 70 ani care trebuia sa-mi acorde prioritate dar nu ma vazut.Dupa care a trebuit sa o urmaresc prin oras.Am nevoie doar de o bara noua,un far si o aripa
                            prost a fost si mosul cu taxiul ca eu as fi avut grija sa nu fuga cel care ma lovit mama ce ias fi carat cateva.Macar masajul nu il uita ca de puscarie scapa cu bani

Comment

in ultimele 2 zile se circula greu, vin pe pod (dragalina) inspre gara stau in coloana frumos si iasa o "tanti" din parchare in mine....... cica nu m-a vazut, drept urmare mi-a infundat usa dreapta spate ........ce bucurie.... amu de sarbatori.
                              sigpic #

Comment

nu iai propus o tura in portbagaj? + cheltuielile necesare
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google