Traficul Timisorean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cand e traficul mare,e mare in tot orasul indiferent ca sunt sau nu sunt semafoare.Unele sunt bune,altele mai rau incurca.

Comment

• pe tion.ro accidentu cu un corvete albastru pe podu de la michelangelo roadrunners did it again )
      sigpic

Comment

• ieri l-am vazut corvett-ul ala in sens la galerie in timp ce eram noi la intalnire !

gonea ca turcu ! Presupun ca atunci o urmat accidentul ca era dupa 4 : 30 Acum il putem numi PIETON-RUNNER
        Last edited by TM80MAT; 23 May 2010, 21:46. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• Originally posted by boris View Post
          pe tion.ro accidentu cu un corvete albastru pe podu de la michelangelo roadrunners did it again )
          da acuma merge pe 3 rotii
          sigpic #

Comment

• salutare! eu zic ca nu este bine sa rideti de alti se poate intimpla la orcine
            Powered by LSS
            http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• Corect...dar nu radem de cel cu BMW...in schimb cel cu corvet-ul ii doresc sa nu mai revina asa de curand pe drumurile publice....gunoiul draqu.

Comment

• Ai dreptate bulan se mai intampla
                sigpic #

Comment

• bulanescu astia isi merita soarta
                  sigpic

Comment

• vineri mergand pe strada Lidia , am urcat o bordura si uite ce s-a intamplat.
                    pe aceasta cale multumesc frumos pentru ajutor lui Bro si Danic
                    Attached Files
                    sigpic #

Comment

• apropo de topic, cam asta e traficul timisorean intr-o zi de sambata, deci trafic lejer:

as face o inregistrare si in timpul saptamanii...

Comment

• azi in trafic o bunaciune pe calea lugojului inainte de tom si jery aw aw
                        sigpic

Comment

• In mijlocul parcului de langa Flora.....a trebuit sa-i facem loc... sa poata dumnealui sa treaca....penibil....
                          Attached Files

Comment

• sa-i fie rusine
                            sigpic #

Comment

• Masina daca nu ma insel e a patronului de la Flora

Comment

• zilele trecute am vazut un accident in printu turcesc spre modern ,pe la biserica o betionera a agatat un opel si la bagat intre pomi.
                                Ps. Atentie ! drumuri uscate si frane bune.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google