1 data la cateva zile radar intre `drum bun` si localtatea ghiroda sau pana la iesirea spre aeroport (calea lugojului, singura portiune de drum buna) ) vedeti sa nu nimeriti voi `ziua` aia... limitare 70
Zone Cu Radar !
Collapse
X
-
ortisoara
nu stiu exact dar am o impresie ca la iesire din ortisoara spre vinga arad respectiv la intrare in ortisoara pe partea dreapta cum intri era un stilp si o cutie montata,ce mi se parea mie a fi camera fixa?
stiti careva ceva de ea?sau numa era impresia mea.am vazuto cind am venit de la felix in 17 maisigpic
Comment
-
@boris: este sus pe structura metalica una, cu tot cu radar (daca esti pe faza cand mergi SPRE Arad, iti arata viteza ta la un moment dat), ca detectorul face ca toti dracii. Dar e doar cu caracter informal. Eu am trecut si cu viteza mai mare si nu am primit nimic. Chestia aia de zici tu trebuia sa fie o camera cum au pus prin diverse localitati, desi se zvonea ca va fi cu bucla inductiva. Nu-i vad - personal - vreun rost, atata vreme cat aia de sus te vede imediat ce ai trecut curba.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Alea de sus vor arata mai multe, sub forma de chitanta de la politie. Cutiuta face parte din cele (inca) interzise (dar nu pentru mult timp), care arata mai multe sub forma de chitanta de la primarie. Date aratate: viteza, data, numar inmatriculare, puncte incasate, suma datorata ca amenda si eventual perioada cat ramai copilot...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
in ialomita: Cosereni 2 bucati fixe st+ dr+ 1 buc mobil, Urziceni-Malu 1 buc mobilsi Malu-Slobozia 1 buc tot mobil+ 1 buc fix nefunctional in com Perieti. ( in caz sunt mai multe mai anuntati si voi, eu atitea am gasit) Va doresc un drum lung fara radere si alte evenimente.
Comment
-
sigpic
Comment
Comment