Din cate stiu eu radarul mobil te ia din fata,iar camerele fixe din spate.
Zone Cu Radar !
Collapse
X
-
Azi statea tm11eea la pinda cum vi din lipovei si mergi pe linga unitatea militara inspre aradului colt cu omv`u si drumu ce duce in spate la real.Parca e limita de 30 acolo si cind am vrut sa depasesc si eu ca un om necajit pe ploaie am vazut ca au de lucru cu un alt sofersigpic
Comment
-
Zone cu radar
Vineri am fost la Arad si erau fratii la panda in trei locuri... La cabana de dupa intersectia cu Sannandrei, pe sensul de mers dispre Timisoara, era Vento-ul alb, mai incolo unde se construieste ceva pe dreapta era Logan-ul albastru EEI tot pe sensul dispre Timisoara, iar in ultima parcare inainte de a iesi din Timis era un Logan de la Politia rutiera pe sensul dispre Arad. Dupamasa, la intoarcere mai era doar cel de la cabana
Comment
-
Duminica dimineata este radar la Voila, langa Fagaras...
Am citit undeva, nu mai stiu unde, ca exista un fel de folie transparenta care se lipeste pe placuta cu nr de inmatriculare si care reflecta blitul de la camerele mobile. Ati auzit ce asa ceva?
Comment
-
Originally posted by boris View PostAzi statea tm11eea la pinda cum vi din lipovei si mergi pe linga unitatea militara inspre aradului colt cu omv`u si drumu ce duce in spate la real.Parca e limita de 30 acolo si cind am vrut sa depasesc si eu ca un om necajit pe ploaie am vazut ca au de lucru cu un alt sofer
Comment
-
Pe traseul Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti - Constanta exista radare fixe?
Cine stie de asa ceva?
Ps: V-ati prins...Merg la mare.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
Comment