If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nici eu nu prae ii suport......Cum sa se suporte manelarii cu dementii aia ? ). ...C.At despre colegii nostrii de pe forum ...( streulea ce l-am vazut prin filmulete si pe bigman live ......Nu au fata deloc de EMO-izi.......Poate rock de calitate DA......) ....Nu-i bagati in aceeasi oala cu toti suckerii sinucigasi ....
Acum cateva zile in urma au auzit la radio despre o copila care s-a aruncat de la balcon si si-a dat sfarsitul pe caldaram, ce sa zic, trist, dar trist este ca parintii din ziua de azi nu le dau copiilor ocupatii productive ci bani pentru distractie, de aici degenereaza tot. Dati-le o ocupatie, tineti-i ocupati toata ziua, si noaptea vor dormi ne-ntorsi si nu vor mai avea timp sa planga, sa se machieze, sa se pieptene sau mai stiu ce ce fac.
Vrei sa ai cosmaruri ? am pe al scoala cativa....Cand ma intalnesc cu ei ma duc catre geam si il deschid .....Si ii invit )).....Dar acum cam refuza ....Dar tot le vine randu
Ce fac 5 emo intr-o camera : ??? 4 stau in fiecare colt si se taie cu lama si al 5-lea sta in mijloc si plange ca nu are si el un colt !! EMo kids suck ... Prea tare
Se se omoare sa scapam de ei nui suport pe astia care se cred emo cum se inbraca ,cum arata ,arata mai bine dracu decat ei :ma refer cei din pozele de mai sus
Eu Ma Omor ii sfatuiesc pe emo sa nu mai foloseasca gel , oricum daca se lasa linsi de vaca iese la fel freza.Porma nu ar trebuie sa facem atata caz pe chestia asta , oricum comunitatea lor nu o sa tina mult daca toti se omoara nu o sa mai fie nici unu probabil 1-2 ani nu o sa mai fie emo.Emo si manelisti stau in aceasi oala uni nu sufera viata alti sufera de complexu ca au prea multi bani si prea multi dusmani
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Saracii copii, e vai de capul lor. Mie mi-e mila de ei si intr-un fel i-as ajuta. Am primit acu ceva vreme de la o matusa din State, vreo 10 cutii de lame de barbierit, calitatea I, wilkinson sword parca se numesc. Ii asigur ca nu vor fi nevoiti sa barbiereasca vena prea mult, o ia din prima.
Asadar, astept EMO sa faca o lista. Primul sosit, primul servit.
Nu stiu de ce dar am impresia ca acesti copii nu au o copilarie asa fericita. Un copil normal nu vad de ce ar trebuie sa se imbrace si sa se poarte in asa fel pt a atrage atentia altora. Sincer.. Mi-e mila de ei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment