Curentul "emo" Printre Noi :-)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mda, si eu cam sunt de parere ca suntem destul de intoleranti cu cei "diferiti". Mi-a povestit cineva ca in 90 a ajuns prin olanda si acolo la un semafor pietonal se holba la un punker cu creasta de aprox. 30 de cm ). Si punkeru nu s-a obosit el prea mult doar i-a ridicat degetul. Asa ca am impresia ca daca se trezesc unii sa fie altfel majoritatea oamenilor ii privesc ca niste ciudatenii; pana la urma asa au fost si beatles la vremea lor, nu?

Eu sunt curios la altceva... Mai toti emolaii sunt pusti, oare cand/daca ajung la o varsta mai inaintata (22-23 e inaintata pentru ei) le vine mintea la cap? Ca sincer eu nu am vazut emo mai mare de 17-18 ani.
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

Originally posted by b45gao View Post
      Nu mai inteleg nimic din "cultul" asta EMO.La inceput am crezut ca e moda gen "trendy" sau "garbage look" , "casual" ....Mai mult un look.Acum am aflta ca tre sa sari de pe la niste etaje ca sa fi EMO.
      Nu am inteles Rock-eri de exemplu.De ce trebuie sa te imbraci in negru sau sa ai parul lung ca sa fii un adevarat rock-er(lucru fals bine inteles).Daca mie imi plac melodiile romantice sau lente nu inseamna ca ies in fusta pe strada sa erat lumii cat de sensibil sunt eu sau mai stiu eu ce prostii.
      In viata este bine sa culegi putin din toate nu sa ai ochelari de cal si nu vezi decat un drum.Nu te ajuta in relatii,munca,afaceri....In nimic.Este un drum mort.
      Ca sa fi haker trebuie sa ai ochelari ?Nuuuu.
      Cineva cred ca a inteles mesajul gresit in toata problema asta.
      Cand eram mic idolatrizam fotbalisti sau cantareti nu secte sau mai stiu eu ce prostii.

In ritmul asta cand o sa ajung parinte o sa ma mandresc cu copii mei."Fimiu' e copil cuminte nu a sarit decat de la etaju 1 .Ascultator pustiu la 12 ani nu are decat 8 cercei in sprancene...Nu ca al lui ala' de la 3 cu 14 in urche!"
      Da si cei care asculta manele trebuie sa se imbrace asa cum se imbraca si romulanii care canta.

Eu sunt rocker , nu am lanturi, nu am cercei si nu dau ochii pe spate. Insa vad multi care vin si imi spun "bai tu asculti satanisti si toate cele dar esti imbracat normal. Io zic ca tu minti". In fine.

Cat despre curentul emo sunt de parere ca e o chestie de fite. Pur si simplu, nu inteleg. Sunt de parere ca cei care sunt cu adevarat emo de fapt cauta motiv sa fie tristi pentru a fi bagati in seama mai mult, devenind chiar penibili in proces.
      Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
      Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Originally posted by dorutz View Post
        ...C.At despre colegii nostrii de pe forum ...( streulea ce l-am vazut prin filmulete si pe bigman live ......Nu au fata deloc de EMO-izi.......Poate rock de calitate DA......) ....Nu-i bagati in aceeasi oala cu toti suckerii sinucigasi ....
        nu trebuie sa arati ca sa fi un emokid
        mie de exemplu, imi place muzica emo, uite un exemplu si sint convins ca multora dintre voi va place
        Last edited by crististreulea; 26 May 2008, 00:38.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Linku nu merge dar daca e videoclipu` pe care mi l=ai dat pe mess nu ms tot la lautari raman
          sigpic

Comment

Am gresit o paranteza , acum merge si da, aia's ...
            poate trebuia sa pun paranteza ascutita in loc de paranteza dreapta ... Prietenii stiu de ce
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Viata asta e destul de grea si fara sa ma "autointristez".Daca nu ai si niste modalitati care sa te faca sa "evadezi" din stres-ul zilnic cum ar fi o muzica cu adevarat relaxanta,un film cu adevarat bun sau prieteni adevarati atunci cred ca trebuie sa iei masuri inainte de a ajunge pe cai gresite,ma intelegeti ce vreau sa spun.
              Si ar mai fi o treaba,presa si televiziunea in cautarea incasarilor uriase sau al unui rating "baban" scot in evidenta partile negative chiar daca nu cunosc mare lucru despre persoana sau institutia respectiva,care face obiectul stirii.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Orice padure are si uscaturi .
                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Orice tentativa de a baga sau a cataloga un grup de persoane in acelasi tipar de catre Media mi se pare extrem de indoielnic!Multe subiecte au fost catalogate doar de Media, nicidecum de oameni ceea ce este o mare diferenta!De exemplu: "Revistele de scandal se cumpara mai bine"! (FALS , asta o zic ei ca sa se cumpere mai bine) sau "Pe piata Imobiliarelor exista o cerere de locuinte cu mult mai mare decat oferta" (FALS, la TV zice ceva, in realitate e altceva plus ca la ora actuala a cam stagnat tot in domeniul asta)!Am dat exemplele pentru a se intelege ca o data insuflata o anumita ideea, persoana X chiar daca nu are cunostinte reale despre acea idee, in momentul cand va avea deja ideologia e formata si e GATA SA JUDECE fara a incerca mai intai sa-si faca ideea personala!Toti acesti "emo kids" exista de mult timp...Acum cativa ani se numeau "punk" sau "goth" si nici nu erau atat de blamati!Brusc acum devin niste sinucigasi toti cu aceleasi idei si aceleasi tipare si nici unul nu se gandeste la o lata alternativa!
                  Domnii mei hadeti sa ne gandim mai bine ca riscam sa fim si noi tot un fel de "emo" doar ca nu ne gandim la "sinucidere?!" insa facem precum cainii: Unu' latra si ceilalti se napustesc la un subiect imaginar gata sa-l sfasie!Cu respect!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Imi pare rau sa-ti spun dar Punk-ul si Goth-ul nu au nici o legatura cu EMO
                    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Darkside, tie, clar, nu-ti ploua in gat ! Asta e de bine...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
                        Imi pare rau sa-ti spun dar Punk-ul si Goth-ul nu au nici o legatura cu EMO
                        Nu ai inteles ce-am vrut sa zic!Trebuie doar sa-ti amintesti cum erau vazuti in trecut acesti Punk-eri si gothici!Sau hai sa mergem si mai mult in trecut sa vedem cum era ideea despre Flower Power!Verifica istoria recenta si o sa vezi ca mereu au fost reactii virulente la adresa a tot ceea ce este iesit din tipare!Sunt de acord ca nu exista legatura intre ele...Eu ma refer la legatura din prisma celor care privesc totul din afara!

Comment

Acum mai lamurit Asa este ,ai dreptate!
                          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Punem pariu ca daca sinucigasa era manelista se spunea ca manelistii au tendinte sinucigase. Sau de hip-hop nu se spune ca sunt toti drogati? Am exagerat si eu cu exemplele.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu ....Chiar daca un manelist se sinucide nicioadata nu se va trage de la muzica asa cum se presupune pentru EMO ( versuri care indeamna la moarte si cu satana prin ele ) >> cum e vorba aia ,...." a coborat dracu pe pamant "
                              sigpic

Comment

Daca dracul a coborat pe pamant...Atunci el citeste topicul asta si-si rade in barba!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google