Aici! Anunturi! Vanzari/cumparari! Timisoara " nu faceti alt topic"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kiya un Sony model CDX-GT620U am eu de vanzare daca te intereseaza, http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...NY/CDX-GT620U/

Comment

• Originally posted by Kiya View Post
      1. Cumpar MP3 Player auto, nou sau SH, astept oferte!

2. Cine imi poate monta si mie moka alarma de la Razvy si cu cat? ))
      1. Daca nu te intereseaza radio, am eu un kenwood.
      2. Avand in vedere cat de al dracu e monteaza, gratis nu o sa o monteze nimeni. Cel mai sigur e la dacia sau eu si MAT daca e MAT-ul disponibil, dar din pacate nici la noi nu cred ca o sa fie chiar moca :|

Comment

• Razvy, sa-mi bag una, daca pricep, ce draqu ai vrut sa zici ????? am eu 2 beri la bord, dar tu, cred ca ai baut prea mult, ca sa poti scrie un mesaj.....

Comment

• Originally posted by danic View Post
          Razvy, sa-mi bag una, daca pricep, ce draqu ai vrut sa zici ????? am eu 2 beri la bord, dar tu, cred ca ai baut prea mult, ca sa poti scrie un mesaj.....

@danic: mama m-ai salvat! era cat pe ce sa arunc vinul din pahar crezand ca din vina lui citesc si nu pricep!

@razzvy 1: ok, ma mut la sectiunea de donatii, poate se lipeste!

@razzvy 2: cred ca voi lua sony de la COCO daca mai lasa ceva din pretz sa ma simt si eu bagata in seama si sa zic ca am facut afacere
          Last edited by Kiya; 24 January 2012, 00:47.
          You should never drive faster than your guardian angel can fly..!

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
            1. Daca nu te intereseaza radio, am eu un kenwood.
            2. Avand in vedere cat de al dracu e monteaza, gratis nu o sa o monteze nimeni. Cel mai sigur e la dacia sau eu si MAT daca e MAT-ul disponibil, dar din pacate nici la noi nu cred ca o sa fie chiar moca :|
            rectific, daca te intereseaza fara radio am eu ) Dani, am ceva mai multe beri ca tine la bord
            Kiya, ideea e ca eu cu MAT-ul am stat in jur de 2-3 ore sa dam alarma jo, asta in conditia in care eu deja demontasem 3/4 din ea, a mai ramas doar de scos din UCH, si pentru asta am ajuns sa dam saunul soferului jos

Comment

• Prea fain....prea ca la tara....
              Attached Files

Comment

• Revin din nou cu ale mele:
                MP3 player Kenwood 4x50 - 150 RON (E adus din USA, deci radio functioneaza pe frecvente impare.) Negociabil
                Camera video FullHD Benq DV S21 noua, cu garantie, pachet full (toate cablurile+card 2 GB) - 550 RON garantia e pana in 12.07.2013
                2 Floppy disk-uri externe HP, noi noute Detalii AICI!
                Un Laptop Fujitsu Siemens Amilo PI 2540 la 1100 RON. Laptop-ul are tasta punct sarita, dar functioneaza perfect. Pretul este usor negociabil si asigur la el si o garantie de 6 luni.
                5 coolere intel pt socket 1155 si 1156, noi, si se vand la 40 RON/bucata.

Pe langa cele enumerate mai sus, adaug un kit Xenon de 35, temp. culoare 6000K la 350 RON (400 cu montaj inclus) usor negociabil.

Si un scaun auto pentru copii Osann Nania Racer SP 9-36 Kg 250 RON. Scaunul e ca nou, a fost folosit putin.
                Last edited by Razvy; 13 February 2012, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cumpar jante de aliaj modelul sinaia sau modelul mai nou, exclus prestige. Daca aveti de vanzare, va rog PM.
                  Logan laureat 1.2

Comment

• Originally posted by Razvy View Post

Si un scaun auto pentru copii Osann Nania Racer SP 9-36 Kg 250 RON. Scaunul e ca nou, a fost folosit putin.
                    Pune poze reale cu el te rog.
                    sigpic #

Comment

• E exact cum il vezi acolo, doar ca e albastru, fac maine poze si le postez.

Un update de pret:
                      MP3 player Kenwood 4x50 - 150 RON (E adus din USA, deci radio functioneaza pe frecvente impare.) Negociabil
                      Camera video FullHD Benq DV S21 noua, cu garantie, pachet full (toate cablurile+card 2 GB) - 550 RON garantia e pana in 12.07.2013
                      2 Floppy disk-uri externe HP, noi noute Detalii AICI! - 75 RON/bucata
                      Un Laptop Fujitsu Siemens Amilo PI 2540 la 1100 RON. Laptop-ul are tasta punct sarita, dar functioneaza perfect. Pretul este usor negociabil si asigur la el si o garantie de 6 luni.
                      5 coolere intel pt socket 1155 si 1156, noi, la 40 RON/bucata.

un kit Xenon de 35W, temp. culoare 6000K la 250 RON (300 cu montaj inclus).

Si un scaun auto pentru copii Osann Nania Racer SP 9-36 Kg 200 RON. Scaunul e ca nou, a fost folosit putin.
                      Last edited by Razvy; 21 February 2012, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cumpar 4 jante de tabla pentru logan,nelovite,va rog sa ma contactati aici sau PM,multumesc

Comment

• am vazut noi, in Real, e adevarat ca erau de Iasi....parca undeva la 130 lei buc.

Comment

• am DRL-uri pe stoc, livrabile imediat. Sa nu-mi spuneti ca nu v-am zis
                            Pentru mai multe detalii vedeti link-ul din semnatura.
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• m-as baga eu, dar sa vad cand scap de xenoane.
                              Eventual... se pot monta si pe Golf 4 ?

Comment

• pe xenoane nu functioneaza, se arde instant.
                                da, se poate monta pe orice timp de masina care are H1, H4, H7, H11
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google