Vand 2 oglinzi ph1 electrice si incalzite folosite, amn2 sunt zgariate un pic ,se vede in poze ... 100 lei sau alceva la schimb...
Aici! Anunturi! Vanzari/cumparari! Timisoara " nu faceti alt topic"
Collapse
X
-
Sus cu ele:
1. Placa de baza Asus M2N (defecta cred) + Procesor Athlon 64 X2 - 100 lei;
2. Netbook Samsung N-102 - 600 lei negociabil;
3. Antena CB Sirio Megawatt 4000 + cablu - 150 lei sau 200 de lei cu magnet.
4. BlackBerry Storm 9530 nou - 200 Lei
5. Telefon Nokia Lumia 710 - 500 lei.
6. Oglinzi logan PH1 - 50 de lei (Pretul e asa mic pentru ca una din ele are sticla sparta)
7. Placa de baza Asrock G31M-GS + Procesor Intel Pentium 4 Dual Core de 3GHz + 4 GB DDR2 Geil + PV Ati Radeon HD 4650 1 GB-128 bit, HDD 40 GB - 600 negociabil - E o configuratie foarte buna pt gaming, puteti juca destul de multe jocuri cu detalii la maxim si aproape toate cu detalii pe medium.
In plus, va pot ajuta cu comenzi pe eBay sau Amazon.
Comment
-
Vand arcurile sport care au fost la mine pe masina, si schimb triple street storm cu triple originale dar sa aiba semnal alb si in stare foarte buna fara alta diferenta de bani... daca e cineva interesat.... discutam pe pm
Comment
-
ce arcuri ai pe masina?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
acum am stock, cele sport sunt weitec
Comment
-
nu m am exprimat bine
ce arcuri sport ai de vanzare?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
-
Originally posted by raoulserban View PostVand Bocanci Orizo, din piele cu membrana Goretex. Purtati 3 ierni, marime 42
50 ron, raoulserban@yahoo.com, 0757107398, Timisoara
ps: am gasit o roata de rezerva la Alp
Comment
-
Vand sprituitoare tip perdea de logan 2, se potrivesc perfect pe orice logan,sandero pret 25 lei/set.
Comenzi la tel 0723012591sigpic #
Comment
-
Vand pereche boxe alpine spg 13c2 , sunet si claritate ff buna.
Pret 120 leisigpic
Comment
-
1.Aparat proiectie Diascol + 5 diafilme povesti.Mecanismul de derulare al diafilmelor are tocite cele doua rotite de cauciuc si nu merge derularea inapoi.80 ron.
2.Trenulet electric.Un vagon are lipsa 2 roti.In rest merge impecabil.85 ron.
Comment
Comment