am eu una, daca ai vreo anvelopa uzata sa-mi dai sa nu tin rezerva fara cauciu, iti dau eu
Aici! Anunturi! Vanzari/cumparari! Timisoara " nu faceti alt topic"
Collapse
X
-
Vand jantele din dotare, nu stiu firma, doar ca sunt made in germany, 16' ;7j; pret 2ooeur sau schimb cu unele pe 15' .
Comment
-
da, toata lumea mi-a zis ca e prea putin, avand in vedere ca sunt pe 16'
uppp
Comment
-
-
Vand si eu un set de triple cu semnal galben - 100 RON,
Un set de proiectoare de ceata valeo (unul din proiectoare e crapat) - 70 RON fara becuri, 100 cu becuri OSRAM
Alarma Cobra (pe telecomanda masinii, se monta in reprezentanta acum vreo 4 ani) cu senzor de proximitate - 100 RON
Senzori de parcare - 30 RON
MP3 player Kenwood 4x50 - 150 RON (E adus din USA, deci radio functioneaza pe frecvente impare.)
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostVand si eu un set de triple cu semnal galben - 100 RON,
Un set de proiectoare de ceata valeo (unul din proiectoare e crapat) - 70 RON fara becuri, 100 cu becuri OSRAM
Alarma Cobra (pe telecomanda masinii, se monta in reprezentanta acum vreo 4 ani) cu senzor de proximitate - 100 RON
Senzori de parcare - 30 RON
MP3 player Kenwood 4x50 - 150 RON (E adus din USA, deci radio functioneaza pe frecvente impare.)
Un TFT LG Flatron de 17" il vinde URGENT - 150 RON (cu Garantie)
Comment
-
Vand si eu un set de triple cu semnal galben - 100 RON,
Mai adaug o camera Video FullHD Benq DV S21 noua, cu garantie, pachet full (toate cablurile) - 600 RON cu card de 2 GB, 550 RON fara card. garantia e pana in 12.07.2013
[s]Senzori de parcare - 30 RON[/s] Au plecat la DHP
Comment
-
Update pret proiectoare de ceata Valeo (unul din proiectoare e crapat) - 50 RON fara becuri, 75 cu becuri OSRAM
Set de triple cu semnal galben - 100 RON,
Mai adaug o camera Video FullHD Benq DV S21 noua, cu garantie, pachet full (toate cablurile) - 600 RON cu card de 2 GB, 550 RON fara card. garantia e pana in 12.07.2013
[s]Senzori de parcare - 30 RON[/s] Au plecat la DHP[/QUOTE]
Comment
-
Vand 4 anvelope 195/50/15 Riken Maystorm B2 cumparate in luna mai,rulate 1000 km,deci aproape noi.Mai am si factura la ele.+ jante aluminiu Artec Wheels 7j Et38 4x100 R15.Pret cu transport inclus 1100 lei.Pret fara transport cu ridicare de la domiciliu 1000 lei.
Comment
Comment