Doar saptamana asta, laptop-ul e la 900 de ron.
Aici! Anunturi! Vanzari/cumparari! Timisoara " nu faceti alt topic"
Collapse
X
-
ASIGURARI - Cel mai bun pret TOATE FIRMELE **PENTRU TIMISORENI**
RCA - CASCO - LOCUINTE - MEDICALE
LIVRARI LA DOMICILIU
EUROINS----------CITY INSURANCE----------PLATINUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ASTRA-----------ABC ASIGURARI-----------ASIROM
CARPATICA------GENERALI-----------------ALLIANZ
BCR-------------GROUPAMA---------------OMNIASIG
ACTE NECESARE PENTRU OFERTARE
- avand in vedere ca emiterea politelor de asigurare se face in format electronic , pentru ofertare sunt necesare urmatoarele date ;
RCA / CASCO - talon , buletin , permis de conducere;
LOCUINTE - cartea de identitate a proprietarului;
MEDICALE - carte de identitate.
Cererile pentru ofertare am rugamintea sa le faceti in privat, pe mail, sau telefonic.
Broker de asigurare : Trif Alin
Tel: 0729 815 589
E-mail: aly.trif@gmail.com
Experienta in asigurari de peste 5 ani.Last edited by reptila; 21 March 2012, 23:03.sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Update de pret:
MP3 player Kenwood 4x50 - 100 RON (E adus din USA, deci radio functioneaza pe frecvente impare.) Negociabil
Camera video FullHD Benq DV S21 noua, cu garantie, pachet full (toate cablurile+card 2 GB) - 500 RON garantia e pana in 12.07.2013
2 Floppy disk-uri externe HP, noi noute Detalii AICI! - 50 RON/bucata
Un Laptop Fujitsu Siemens Amilo PI 2540 la 900 RON. Laptop-ul are tasta punct sarita, dar functioneaza perfect. Pretul este usor negociabil si asigur la el si o garantie de 6 luni.
5 coolere intel pt socket 1155 si 1156, noi, la 40 RON/bucata.
Un kit Xenon de 35W, temp. culoare 6000K la 250 RON (300 cu montaj inclus).
Scaun auto pentru copii Osann Nania Racer SP 9-36 Kg 200 RON. Scaunul e ca nou, a fost folosit putin.
Se mai adauga un Nokia 5230 Alb, inca e in garantie - 250 RON
si un LG Optimus Me silver nou nout, cutia a fost desigilata doar pentru a vedea continutul, la 450 RON usor negociabil.
Comment
-
Are cineva de vanzare faruri de origine?
Comment
-
Pentru tine si mai multe )
Coolerele sunt noi, s-au scos din cutii doar procesoarele
Dar vezi ca eu sambata plec din oras, deci sa-mi spui pana vineri seara daca vreiLast edited by Razvy; 29 March 2012, 14:07.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostCoolerele sunt noi, s-au scos din cutii doar procesoarele
mie imi trebuie pentru un Xeon si ciularele tale fiind low profile cred ca nu fac fata
dar nu-i bai, bun/rau tot vreau unu si nu e grabaLast edited by crististreulea; 30 March 2012, 12:31.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea View PostG850
mie imi trebuie pentru un Xeon si ciularele tale fiind low profile cred ca nu fac fata
dar nu-i bai, bun/rau tot vreau unu si nu e graba
Nu stiu daca fac fata la Xeon, dar poti incerca, iar daca nu fac fata rambursez banii
Comment
Comment