nu ai precizat marca gumelor
Aici! Anunturi! Vanzari/cumparari! Timisoara " nu faceti alt topic"
Collapse
X
-
VAND:
stop dreapta spate semnal galben - 50 lei
bara reconditionata arata ca noua poate fi livrata neagru lucios, jumate negru sau doar strat de grund pentru a o vopsi cum doriti - 150 lei
poze la cerere
-boris ai pleaope de vanzare sau am inteles gresit?-(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Comment
-
De vanzare statie+tub de bass 120EUR.Tubul este Mac Audio 400W dar statie nu stiu marca doar ca-i de 600W,ambele luate direct din Germania.Nu-s noi dar nici forjate nu-s,au cam 4 luni de functionare si aia nu zilnic.La ora actuala cele doua produse stau intr-un dulap pt ca e nevoie de spatiu in portbagaj.
Comment
-
frătzică lau_swat vinde arcurile sport H&R, le are puse sus de 3 luni si a facut intre timp 4.000km.
ii preda masina la taicasu si lui nu-i trebuie suspensii sport, e om serios
550lei
io zic sa-l sunati 0743 135249 e mai rapid si pe forum ajunge cam rar in ultimul timp, motiv pentru care am pus eu anuntulDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sistem audio
Am de vanzare sistem audio compus din:
1 amplificator Audio-System Twister F4-380;
1 amplificator Audio-System Twister F2-300;
1 subwoofer Audio-System X--ION 12-800 BR;
1 condensator 1F;
Fara cablurile necesare montajului.Costul lor este in jur de 250 lei.
Detalii despre caracteristici gasiti aici:http://www.audio-system.de/audio/index.html
Pret 500 Euro
Ofer montaj in Timisoara pe o burta de bere
Comment
-
un pret pe bucata?
da o tura si pe la bursa, sunt cativa care vor sa cumpere, uite unu' Cumpar Janta TablaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by ecu_tuning View PostAm de vanzare sistem audio compus din:
1 amplificator Audio-System Twister F4-380;
1 amplificator Audio-System Twister F2-300;
1 subwoofer Audio-System X--ION 12-800 BR;
1 condensator 1F;
Fara cablurile necesare montajului.Costul lor este in jur de 250 lei.
Detalii despre caracteristici gasiti aici:http://www.audio-system.de/audio/index.html
Pret 500 Euro
Ofer montaj in Timisoara pe o burta de bere
Se vand si separat
Comment
Comment