Originally posted by Rudy
View Post
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu nu ma refeream la cat de bun e drumu , pe mine ma intereseaza pe unde merg ei stiu ca e mai bun direct tm-resita dar si prin lugoj e bun , stiu din sursa sigura asta oricum daca vin prin lugoj mareom cu restu pot face oprire la mine , asta depinde de eiBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostM-am reintors.
si ca sa continui in ONTOPIC, am inteles ca nu prea puteti veni saptamana asta, dar ca a ramas pe cealalta. daca am inteles bine si e pe cealalta saptamana am rugamintea sa va mobilizati si voi un pic
hai ca vreau sa va vad in Arad pe toti.
saptamina viitoar simbata este etapain judetean la sinnicolaul mare pe circuit asa ca nu stiu citi vor veni la aradtoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Domnu' .... am inteles asta, dar am inteles ca nu tine o vesnicie
pe unii ii asteptam direct din TM iar pe altii direct de pe circuit
poate te vedem si pe tine pe la Arad. oricum e posibil sa ne intalnim in weekendul ala ca vin cu copiii la doctor vineri seara, si poate .... (oricum sunt dator cu un capucino - daca a fost ala capucino, ca am tremurat toata ziua. nush ce a bagat in el)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Poate(vorbesc de mine personal,nu mai vorbesc in numele nimanui,si daca o sa vin nu o sa merg in coloana o sa ajung de unul singur unde trebuie)toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Norby: hai acasa .... repatrierea, ca pe astia ii stresez eu acum ca m-am intors.
eu nu stiu cum fac si de pe ce drumuri se aduna, dar saptamana viitoare vin la Arad. obositi, batuti, rupti, flamanzi, cu tiruri descarcate sau dupa ce au cosit toata miristea, sau poate dupa ce au dat vreo 3 examene intr-o zi (stim noi cine), nu stiu cum, dar vor veni la Arad.
deci mai ramane de stabilit ora. propunere exista 17.00 Daca la unii li se pare prea devreme acceptam si un 17.30, dar cred ca atat le este de ajuns.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by Rudy View PostEu nu ma refeream la cat de bun e drumu , pe mine ma intereseaza pe unde merg ei......mareom cu restu pot face oprire la mine , asta depinde de ei
Originally posted by funky View PostVino tu pe unde ti-am zis eu, ii asteptam la mine la bar si apoi plecati de la mine impreunasigpic
Comment
Comment