daca te scrii in parasire de garnizoana in ozu poti sa pleci linistit
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mareom@Cristi-Xp, 2fast4u, Marius: Ce zicet? Merita de luat in seama treaba asta pentru viitorul nu prea indepartat?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu uitati de intalnirea de duminica asta (intre 9:30 si 10:00). Am vorbit cu Giovani azi si mi-a zis ca daca totul decurge normal la el o sa vina duminica si aduce atat aparat foto cat si camera video sa fie cat mai interesant. Sper doar sa fim cat mai multi.
Ne-am imbogatit cu un nou membru, un prieten de-al meu care va veni si el duminica: treiaru2005.
@Sorin: sper ca ne bazam ca de obicei pe tine si daca ai posibilitatea nu uita de treaba aia cu jaloanelesigpic
Comment
-
Doamne da sa va vedeti mai multi!
Comment
-
Oameni buni, vedeti ca bucurestenii sar peste intalnirea de saptamana asta asa ca ar fi cazul ca de data asta sa fim noi in frunte si sa punem si dovezi .
@Giovani, sper ca poti ajunge duminica asta. Nu uita de camera (daca sa poate);
@Vsebas, ai zis ca incerci sa vii si tu. Sper ca poti.
@Cristi_Xp: saptamana trecuta ai fost plecat dar acum nu mai ai nici o scuza
@Ovae: ai zis si tu ca vii (poate de data asta te si dai)
@virtualmansorinorin: Sorine, noi doi ca de obicei suntem oamenii "grei" de la intalnire. Sper sa iasa interesantsigpic
Comment
-
salutare
vreu sa-mi achizitionez un logan dci laureat se merita? ma intereseaza mult consumulym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
vino la intalnire...si o sa vezi daca se merita sau nu !
N-am putut sa vin..am fo acasa iar...acu am ajuns in tm ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pacat ca nu ne putem strange si noi mai multi. Azi am fost iar 4 (Sorin, Giovani, eu si prietenul meu treiaru2005) si a fost excelent. A si durat mai mult intalnirea, ne-am dat, am facut liniute etc. Spre deosebire de data trecuta, acum avem filmulete destule (si bine facute, cu camera video). Sper sa le puna Giovani sau Sorin pe forum.sigpic
Comment
Comment