If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
5. Eu. Seba. Sau csebalyn. Mai nou si csebalin, sebalin, variatiuni pe tema...Aduceti si mielu, nu numai tricourile apropo, streulea, iar vrei bani? Daca nu mi-i bun tricou', ti-l vand...Mi-l cumperi?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Ma bucur ca aradenii au ajuns la voi
streulea: ai dat de tavi ?
imi pare rau ca nu am stat cu voi la intalnire, dar ma asteptau aradenii mei. Si au fost si multi asa ca nu imi pare rau ca am tras tare sa ajung (am fost urecheat de nevasta pentru asta ca zicea ca ne luam zborul de pe sosea. La 170 nici nu ma mira )
cine e interesat de intalinrea de la Norby sa intrr pr thread-ul cu intalnirea ca se discuta ce si cum.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Adica sint singurul de la intilnire care posteaza?
prezenti:
1. Csebalyn
2. Boris
3. 3nergy
4. Virtualmansorin
5. Aln
6. Crististreulea
7. Octavian__28 din arad
8. AR xx MOS din arad
9. Lucianitos
10. Lau_swat
11. Cristi_xp
12. Un coleg de lucru al lui Aln
13. Omul cu resoftarile si care ia rezolvat pe octavian si ar xx mos
LA MULTI ANI!! Din nou sorin si multam pentru pizza! Delicioasa pizza !
au venit tricourile, XXL sa dovedit a fi bune de boris, csebalyn si cred ca virtualmansorin.
XL este maricel pentru mine, dar L ar fi perfect. Am preferat XL.
xp are poze cu tricourile.
sa nu uitam de tuningul (a se citi "tziganie") facut la farurile lui xp, evident, tot in rompetrol
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment