Pe considerente de vreme, intalnirea la Norby se amana (cititi eventual la LoganClArad)
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ai uitat sa precizezi: "cu adanc regret si sperante naruite " ... dar vara e lunga. reusim noi. oferta de mancare ramane valabila. deci doar sa prindem un weekend cu soare si pe norby si gaby acasaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Da, pai normal ca regretam (cel putin eu regret, sunt suparat tare pe vreme).
Oricum stati linistiti, micii sunt pregatii, carnatii la fel....Chiar daca va fi peste o luna....Mancarea e deja pregatita )
Berea n-am luat-o, ca aia se poate strica pana atunci...
Comment
-
Ce te bagi, ca oricum ai zis ca nu vii? Asa ca lasa-i pe aia care merg sa se organizeze. Bafta la examen!
de fapt, nici nu mai stiu la ce mama soarelui mai facem lista, deja cred ca nu-i unul care sa nu stie unde si la ce ora se tine intalnireaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Deci si prin urmare
1. Crististreulea
2. Csebalyn
3. Boris
4.
eu zic sa se faca lista, nu de alta, dar cind nu se face lista eu am impresia ca nu osa mearga nimeni.
cind am fost la felix, burta si vali erau singuri in parcare la stadion
in alta ordine de idei, Road_Empire si wildserb au cite un tricoi la mine si eu cite 25lei la ei )
Cristi_XP are si el sa-mi dea ceva banuti, asa ca nu va trageti pe fese ca va iau de oO )
mai am 5 tricouri, un 2xM, 2xXL si un L cine mai doreste careva. toate pe negru
bt, au trecut testul prima spalareLast edited by crististreulea; 7 June 2008, 11:37.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Vin si eu !
Deci :
1. Crististreulea
2. Csebalyn
3. Boris
4. Cleo11 din TG-JIU
5.Last edited by crististreulea; 7 June 2008, 12:07.sigpic
Comment
-
Originally posted by Norby89 View Postcare-i faza aicia ca eu nu am ras....
daca nu te-ai anuntat nu tre sa zici dinastea ca la anu si la multi ani...
Fii si tu fericit pentru noi , sau mai bine nu zi nimic
S.
P.S.: stai linistit ca nu a zis-o cu rautate, dar are un mod mai ciudat, cateodata, de a se exprima :PI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment