giovani, intalnirea este duminica, nu sambata. In legatura cu treaba aia cu aeroportul, o sa vorbesc si cu Cristi sa mobilizam cat mai multa lume de pe forum, pentru ca el a zis ca sunt multi inscrisi dar inactivi dar care poate ar fi interesati de un astfel de eveniment. Gandeste-te ca daca duminica vom fi 5, 6, 7 sau oricati este un mare pas inainte pentru ca acum 4 saptamani la prima intalnire am fost doar eu si Sorin. Numai bine!
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu promit sigur dar cred ca 99 la suta voi veni si eu cu inca un preten cu 2 loganele..duminica la 18 ;)
Comment
-
Originally posted by alnnu mai am deloc masina aia..da,nu mai are spoilerul de fata,a avut accident si e la reparatLast edited by Cristi_Xp; 8 June 2007, 21:11.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
multumesc frumos giovani pentru ginduri
probabil ca duminica nu voi fi la sase ci un pic mai tirziu ca ficamea este invitata la 6 la mac la stadion si trebuie so duc acolotoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
-
Nu, pentru ca e 1,6 MPI iar Laureate Plus are doar motorizarea 1,4 MPI.
Comment
-
Sorine, tu mergi dimineata pe la 10 sa te dai? Daca da zi-mi ca vin si eu. Oricum eu o sa ma duc neaparat si la 18:00
@cristi: Laureatul e si cu 1.4 si cu 1.6 dar Laureatul Plus e doar cu 1.4 pt ca 1.6 are Ambition si nu ar avea sens Plus-ul.sigpic
Comment
Comment