If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O trimite pe sorsa...Ca m-am intalnit cu ea pe oras
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Na mers soramea la intilnire.
daaaar, csebalyn, tm87kis, boris, christian86 si lau_swat mi-au tras o vizita pe la ora 21:00
CEL MAI TARE LUCRU PE ZIUA DE AZI!!!
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Ai luat bacu vali ?
azi stadion 0ra 16 :p
1) carasanu cel zgarcit cu precena
2)nenea lotzi :P
3)christian cu precena
4)boris
5)aln
guest of honor reporterita agenda zilei ) interviu in exclusivitate cu maestrul cristi icspe
apoi partea 2a a intilniri LC
plecat boris cu tm87kis la csebalyn & lau swat
tiganit intachele lu seba
partea 3a spre seara o vizita la shtreulea in ograda,lam impresionat pina la lacrimi
parrtea 4a la o shaorma sanatoasa & iveco
Carasanu nu e zgarcit mah ... Daca isi duce consoarta pana la Arad la inghetata ... Asta spune multe
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Streulea s-a prins ... Seba intradevar e cam liber ... De fapt as zice ca e prea liber la cate chestii are in plan sa "tiganeasca" la masina
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Clar are timp prea mult. Pacat ca nu are si bani. Ieri si-a tiganit intachele si cind a ajuns la mine si-a tiganit si evacuarea , mi-a rupt un burghiu si mi-a descarcat ambii acumulatori la masina de gaurit
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment