Da nu vine nimeni azi la 4 ?)
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ca de obicei, si azi s-a lasat cu "tiganeli" la masini...A fost randul fiat-ului barchetta a lui anca_16v. I s-au montat xenoane...Cam greu, dar totusi, intr-un final, cu emotii, si multa mizerie de la motor, functioneaza
blaze testat polizoru' meu, eu testat (indulgent spus, ca are suspensii stock si era aglomeratie la stadion) tractorul lui blaze, dat blaze si un pretenar de-al lui cu polizorul (ei pasageri in dreapta). Nu stiu ce parere au despre polizor, i-am vazut doar cum se cruceau cand vorbeau despre gumele mele, proaspat sosite de la sannicolau. Eu mi-am exprimat parerea ca tractorul de 85 de cai chipuit la 105 trage foarte sanatos doar cutia de viteze il incurca, altfel, motorul e super...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ne revenim. In sensul ca data viitoare mergem la sannicolau cu niste gume ce se cer tocite, nu le mai frecam pe-ale mele de pe masina. Si sorin o sa se dea cu masina mea numai fara frana de mana de-acum inainte, ca altfel iar o uita trasa si-mi afuma sabotiiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Amu sambata 6 septembrie, Analog TV filmeaza o emisiune pe pista din sinnicolau. Tema emisiunii va fi "ei vin aici, nu se intrec pe strazile orasului". A fost si aprobata de catre sefi emisiunea.
deci, simbata la sinnicolau, mai trebuie stabilita si ora la care sint si ei disponibili.
nu trebuie doar LoganClub sa participe, daca aveti pe cineva care vrea sa vina cu orice masina sa-i incalzeasca cauciucurile, e binevenit! Adunarea la omorit masiniDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
De dimineata de la 9:30 la petromul de pe torontalului, csebaly, mareom, ovi almasa si probabil virtualmansorin. Or mai veni si altii, poate giani, sasa...Paul de la roadrunneri si ai lui. O sa fie lume...
pe colegul tau care va filma il duc eu in dreapta?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Poate vrea seba sa termine ala repede reportajul
ori "se infige" in camera si se sparge, ori o sa tremure in asa hal de nu o sa mai nimereasca butoanele si cadrul.
PS ar mai fi si varianta in care nu o sa isi mai gaseasca, camera prin masinaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment