Ideea nu-i sa ma ai cineva,ideea e sa ma dau pe pista, iar pt aia n-am timp
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Frate boris, normal ca timp=lovele mai ales daca e si cu "...", daca intelegi ce vreau sa ... spun. Las' ca rezolvam si cu Sebastian ca de aia avem prieteni.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
La 9:30 se incepe adunarea si la ora 10 plecarea. din cite am auzit, o sa iasa iures!
eu nu ajung la stadion, mi-a picat din nou o ciubucarealaLast edited by crististreulea; 5 September 2008, 10:33.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Nu mai fac de-alea cum am mers cu blanarul de jiji in masina...9.2% consum extraurban si in 2km prin sannicolau a scazut consumul la 8.9% ; n-am nici cea mai vaga idee cat aveam consumul in "blana", cu acele la capat de scala
nu, icspe, mergem maxim 100...La dus, 100 la intors, deci viteza de 200km/h
@tavi: l-ai scapat in baia de ulei si acum face zgomot? o sa iti vina pofta cand ii vezi pe restul ca se dau...si oricum pe pista nu mergi la ralantiLast edited by Seba; 5 September 2008, 12:22.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Stati linistiti ca la cati vom fi acolo se va sta la coada pentru a intra pe pista... Si Seba nu cred ca o se abtii tu prea mult sa nu-i dai blana pana la SannicolauNo, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment