Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Oooo, mare dragoste acolo
Boris, chiar a fost ok- mai cate unu cu doua cauciucuri scoase de pe janta (in termen de 10-15 min...Seba) mai altu cu planetara smulsa (Sorin)...Mai altu cu masina remorcata(un BMW)...Mai cate un plastic sarit pe circuit ...A iesit bine
Comment
-
@darkside: drumurile in tm sunt ca alea de pe santiere din buc...Varza...Cu exceptia unor bulevarde proaspat asfaltate, dar pe care s-au montat bumpere de reducere a vitezei la trecerile de pietoni.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Lasa ca sunt bune ... Daca ai auzii noaptea ce se aude pe bulevarde, cum ar fi Sagului de exemplu ... Liniute pana la 3 4 dimineata ...
si culmea pista de "teste" se termina in fata la sectia 3 politie ... Dar organele cred ca dorm la ora aia ...
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Cand o sa avem si noi centura o sa fie mai ok, oricum bulevarde gen Rebreanu au intrat deja in renovare, asta datorita muncii de 2 lei care o fac drumarii coroborat cu tirurile care tranziteaza intreg orasul. Si bumperele sunt bune ele la ceva, sa mai reduca viteza si sa bage bani in buzunarele firmelor ce se ocupa de montarea si demontarea lor. Eu unu sunt de acord cu ele pt ca nu prea ma dau prin orasLast edited by lau_swat; 8 September 2008, 11:34.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Streulea tu deja faci spam...Pe toate topicurile acelasi lucru...
alergi dupa posturi a ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Asa putin 2 minute)
Comment
Comment