Pai si eu am fost la 16:20 la Rompetrol si nu era nimeni.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mareom View PostOk, asa o fi, cu toate ca eu nu am mai vazut de ceva timp vreo poza sau un film de la intalniri. Totusi, iese cineva astazi din casa sau nu?
Filmulete nu se mai fac,ca streulea nu mai are voie din casa fara Mona.A venit de 2 ori intr-un interval de 6 luni ),din care odata cu Mona )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
intilnirea de pe 14 septembrie
si citeva poz cu intilnirea de pe 11 octombrie. Prezente asupritoare, viitori asupriti si evident, citiva asupritiAttached Files- IMG_0227.jpg (401.9 KB, 40 views)
- IMG_0228.jpg (395.5 KB, 61 views)
- IMG_0229.jpg (334.6 KB, 51 views)
- IMG_0230.jpg (404.7 KB, 50 views)
- IMG_0231.jpg (359.9 KB, 58 views)
- IMG_0232.jpg (437.5 KB, 33 views)
- IMG_0233.jpg (381.7 KB, 46 views)
- IMG_0234.jpg (404.5 KB, 35 views)
- IMG_0236.jpg (541.6 KB, 58 views)
- IMG_0237.jpg (580.7 KB, 37 views)
Last edited by crististreulea; 19 October 2008, 17:06.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
hahaha ... La ce fata ai in prima poza e clar in ce categorie de statut intrii
asta e ... La toti ni greu. Si la noi sunt unii care mai raspund la telefoane de genul "cand vii acasa", dar rezistam eroic vitregiilor naturii (se poate confirma). Totul tine de aproximarea timpului necesar ajungerii acasa: la primul apel se raspunde cu "nu mai stau mult", la al doilea "mai stau putin si vin", la al treilea "vin imediat", la al patrulea "in zece minute sunt acasa" iar dupa aia dai ocupat la toate telefoanele semn ca esti in drum spre casa
pentru cei fericiti care inca se mai cred cocosi acasa strategia e alta.
una peste alta ma bucur ca au mai aparut poze si de pe la voi ca vorba lu' .... "mi-era dor de fet(z)ele voastre"
incerc sa imi programez o iesire in TM ca sa ne mai intalnim dar de o luna nu imi iese de nici o culoare
salutari de la ARCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Fost azi in TM, stat o ora din care mai mult de jumate in ambuteiaje (la voi ca si la noi) intalnit cu sorin, mancat impreuna (de fapt el ca eu nu am mai apucat ca s-a miscat incet individa) o shaorme, sorin sarit peste cafe (ghinion), vorbit o gramada la telefoane, schimbat impresii despre familii si putin despre masini si revenit in AR.
sper sa revin pe acolo mai cu timp.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Eu cu sorin sigur n-am fost ieri la intalnire. Am ajuns tarziu de la comlos; dupa care subsemnatu s-a dus la bocsa, sorin acasa la luat bataie (=sotie nervoasa, shtreulea stie )...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment