Originally posted by boris
View Post
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare eu simbata asta am avut ceva treaba dar sper ca saptamina ce vine sa vin si eu
Comment
-
salutare poate sa imi spuna si mie cineva daca pot sa pun le logan dci arcuri sport ca sa imi cobor putin garda ca este foarte inalta si instabila
Comment
-
poti ... doar din arcuri sport,cauta pe forum ca sunt detalii nu transformam sectiunea asta in intrebari si raspunsuri.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
faina faina ...
sper ca maine sa nu avem o intalnire mixta Arad- Arad la stadion !!!
Plecam din arad pe la 15.30-16.00 ca sa aveti si voi timp sa va strangeti si sa puneti la punct un program cultural :pCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Aradul la Timisoara... chiar in fata paltinisanului, care culmea si-a pastrat culoarea violeta!
Impresii: multe ciori (din alea care zboara), Seba inainte sa dea o forja dupa 4 (patru) luni de pauza, il chinuie pe bubu_vasile, cu complicitatea lui boris revenit la intalniri culmea coincidentei tot dupa 4 (patru) luni de absenta, aradeni in fata stadionului violetilor.
L.E. + crististreulea - intarziat, sosit in partea a doua la localul din Lipovei.Last edited by sorinj; 31 January 2009, 23:12.sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment