If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Esti binevenit. Se pare ca de cand unguru bulan este organizator intalnirile devin tot mai interesante. Si se pare ca a ales bine si locul nou de intalnire (Galeria1). Ne vedem sambata!
1. boris
2. mareom
3. crististreulea
4. adimrv
5. Zsolt (dupa ora 17)
6. Christian86
7. orwo
8. bulan
9. NoMaK
10. vladymaibine
alooo ... unde este McDrive-ul ala in TM ? ca eu nu le am cu "macurile" ?
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
1. boris
2. mareom
3. crististreulea
4. adimrv
5. Zsolt (dupa ora 17)
6. Christian86
7. orwo
8. bulan
9. NoMaK
10. vladymaibine 11. adimrv chiar de 2 ori
12. gigi popa e numele, id-ul nu il stiu
13. seba
14.
moama cita lista
deci la galeria 1 la ora 16
in caz ca nu ati observat, avem si coorganizator Christian86 c8ilu'
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
1. boris
2. mareom
3. crististreulea
4. adimrv
5. Zsolt (dupa ora 17)
6. Christian86
7. orwo
8. bulan
9. NoMaK
10. vladymaibine
11. adimrv chiar de 2 ori
12. gigi popa e numele, id-ul nu il stiu
13. seba
14. Lucian
15. Dory ( 90% )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment