hai pe discutii banateni...
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@Christian86: ai voie sa te dai si cu turbo. Vorbesti inainte de inscriere cu dl Giurisici (adica Lola) si te pune sa platesti un curs de pilotaj si te vei da la licentiati.
Ne vedem la cupa Alfa(cine vine) si poate ajung si eu la intalnire, dar numai pe la ora 18:00 - 19:00 pt ca la 17:00 e programata festivitatea de premiere, unde prezenta tuturor echipajelor e obligatorie. Daca mutati intalnirea cu vreo 2 ore mai tarziu ar fi excelent, daca nu ne vedem data viitoare.
PS: aproape in toate pozele de la intalnirea trecuta apar si eusigpic
Comment
-
Probabil sambata asta ne adunam la stadion... se anunta vreme faina
Eu o sa intarzii ca am examen de la 4, si probabil cei care participa la raliu o sa intarzie (daca vor sa vina) fiindca festivitatea de premiere e de la ora 17.
Deci sambata "in-charge" o sa fie co-organizatorul nostru Christian86sigpic
...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...
Comment
-
Sâmbătă la ora 15 joaca Poli cu Buzaul si o sa fie cam aglomerate parcarile de la stadion.Dar am auzit azi la radio ca meciul e la 14 si atunci numai bine s-ar elibera parcarea până la 16-16:30.Uni zic intr-un fel uni in altul,cel mai sigur vom vedea vineri la ce ora incepe meciul.
Comment
-
nasol eu o sa fiu la lucru de dimineata
Comment
-
ma vad ca tare sau mai atacat uni cu ceea ce am spus,dar daca ar fi fost mai atent ar fi vazut ca tot un membru a facut aceleasi afirmatii ceva mai devreme,dar dupa cum spune tot el de cocalari si pitzipoancesi ca eu maninc*****nu pot sa spun decat ca esti un PADUCHE LOGODIT...si daca ai vazut ca sint incepator ai inceput sa dai cu......in mine
vezi tu, CHRISTIAN86 si PERVERT DORY si BULAN sau luat putzin de mine chiar si LAU SWAT cu aroganta lui dar nu a facut acele afirmatii ca tine Zmechereeeee care te crezi a fi
Comment
Comment