viata e prea scurta ca sa ne certam intre noi mai bine aprindem o pipa a pacii si vom da uitarii acest incident neplacut intre niste loganisti de nadejde, pace voua
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by sorintm View Postma vad ca tare sau mai atacat uni cu ceea ce am spus,dar daca ar fi fost mai atent ar fi vazut ca tot un membru a facut aceleasi afirmatii ceva mai devreme,dar dupa cum spune tot el de cocalari si pitzipoancesi ca eu maninc*****nu pot sa spun decat ca esti un PADUCHE LOGODIT...si daca ai vazut ca sint incepator ai inceput sa dai cu......in mine
vezi tu, CHRISTIAN86 si PERVERT DORY si BULAN sau luat putzin de mine chiar si LAU SWAT cu aroganta lui dar nu a facut acele afirmatii ca tine Zmechereeeee care te crezi a fiLast edited by lau_swat; 2 April 2009, 00:05.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
off-topic: micutule, suna-ma si-ti dau eu cateva solutii la dilema ta
on-topic: intalnirea pt cine poate, sambata in parcare la alfa, la raliu. ora 9:45; intalnirea a 2-a, nu stiu, ca nici mie nu mi-e clar...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment