If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mai trebuia sa pui intrebarea? Doar stii ca te primim!!!
Ai trecut ieri seara pe langa mine...mergeam super incet pe ploaia aia da nu cred ca m-ai bagat de seama )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
oki,te-am claxonat,dar nu m-ai auzit,dar am vazut ca mi-ai facut cu farurile,dar ti-am zis si aseara parca,apropos sa nu uiti sa-l intrebi pe tipu cu resoftatu daca resofteaza si alte masini
da..mi-ai zis...da aia am postat acu 2 zile
De ala cu calculatorul ce ti-am zis se pricepe numa la Dacii ,daca vrei de soft numa cu jeff daca vorbesti...si nu stiu cat costa...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
....io am masina..da am promis o iesire pe lacul din ghioroc (arad)....si duminica trecuta am fost...e super acolo..apa curata si adanca...si am venit tarziu....deci nu cred ca voi fi prezent..
intilnirea de azi s-a lasat cu curcani, luare de acte... s-a facut o reclamatie. precis idiotu cu fata de macaronar care s-a oprit si se uita la noi ca prostu' . curcanul din logan ne-a luat la purecat pina a venit si un vw caravan.
unii au scapat plecind mai repede (speriati fiind de muzica unora) iar altii tremurau cind intindeau actele la curcan )
si s-a terminat cu bine, citez curcanul:
- va fac pe toti de aici, care vreti voi
- asta e primul logan la politie, are 100cai. jar maninca
- va fac pe toti, dar nu aici, stiu eu un loc ;)
) LA MULTI ANI! si la mai mare si asteptam locul ala ;)
fericiti sa fie cei care erau pe camera mea de filmat, pe care nu stiam cum sa o palmez
azi am cunoscut in persoana pe virtualmansorin si am avut placerea sa-i vad golanu'. scaun scoica, suspensie sport, sound in toba... sound ca si sound, da' sa vezi ce gaurica avea la toba . se vede foarte tare diferenta de suspensie. inclinarea e muult mai mica iar stabilitatea sint convins ca e simtitor imbunatatita!
am vazut pe viu masina lui cristi_xp si arata beton cu stickerele pe ea! le-am comandat si eu! 2 rinduri sa am si de rezerva.
primul atas are 1.7M si contine pe toti 11 prezenti azi: 9 golani, 1 solenza si 1 peugeot.
iar atasul nr.2 are 9.7M si momentele mai importante din aceasta seara.
- o roata in aer pe spate dreapta
- 2 fata in fata din care una se cam clatina
- 0-100 in 10.7sec
- si un final cu frina de mina
privat nu cred ca e. sint mai multe firme in acelasi loc si e facut drum printre ele. doar drum betonat. dar tare cred ca e totusi un loc public
cit despre filme, imi pareau bine la preview . am dat un pm si sper sa se rezolve cu linkul.
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
da are o gaurica ca nu este de golan si omul cind a dato jos de pe masina aia a taiat suportul vechi cu tot cu tabla si mie lene sa ma duc la el sai traga o sudatura
privat nu cred ca e. sint mai multe firme in acelasi loc si e facut drum printre ele. doar drum betonat. dar tare cred ca e totusi un loc public
cit despre filme, imi pareau bine la preview . am dat un pm si sper sa se rezolve cu linkul.
s-a rezolvat cu filmuletzele!!!
Cat despre domnu cu "Te EEA" si cu 100 cp pe logan...cand o sa il vad in trafic o sa il salut respectuos pentru sfatul de viata care ni l-a dat!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment