Va multumesc pentru informatii. Ma ajutat Zsolt si am gasit pe net la pret de 285 lei bucata (Michelin Energy Saver). Va multumesc inca odata.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Weekendul acesta se tine festivalul berii la stadion, drept urmare trebuie sa gasim un alt loc de intalnire... si tinand cont ca o sa fie foarte cald (40-41°C), locul trebuie sa fie la umbra sau intr-un loc climatizat (Business ). Daca aveti alte propuneri, dati-le drumu aici.sigpic
...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...
Comment
-
Aveau cauciuce si la Auto Ovarom (pe Miresei colt cu Torontalului), la aprox. 300 lei (acum vreo doua saptamani). In pret intra montarea si echilibrarea. Aia de Franck sunt poate cei mai scumpi. E drept ca au de toate, dar si figuri in cap...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
fost azi la intalnire:
1. renault
2. need4speed cu prietena
3. adimrv
4. boris
5. jrewing
5. cristi_xp
6. crististreulea
am uitat pe cineva?
maine duminica, jurul orei 14:00 - 15:00 vine in timisoara Skandal si grataragiul de Bobbyred. le tragem o intampinare cu o intalnire?
unde? ce? cum? propuneti voi undeva.
later edit:
JREwing: era sa uit, multam' mandru de tot!Last edited by crististreulea; 19 July 2009, 01:28.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by boris View Postdute singur si ne reprez
asa cum am facut eu cu mrv 2 zile in mai la felixDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment