Undeva afara, in briza racoroasa si poluata, daca nu ploua. Eu unul sunt satul de in-door, indiferent ca e cu sau fara clima (preferabil cu...). La Daf nu am fost niciodata fiindca a fost plin tot timpul.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prezenta in numar mare azi la Galeria 1
1. lau_swat
2. Christian_86
3. Zsolt
4. Mic15UTU
5. adimrv
6. dany59ddd
7. JREwing
8. snaky_2004
9. TM80MAT
10. Silviu
11. Bulan
12. pervert_dory
13. mareom
14. crististreulea
15. Seba
16. ROAD EMPIRE
17. mihai31ro + junioru
18. ovystar
19. Lauretta
20. bruno
PS. Dupa "incidentele" de azi, eu unu nu o sa mai organizez intalnirea la Galeria 1. Iar daca pe viitor se mai repeta asta la intalniri, o sa renunt la functia de organizator, si asta pentru simplul motiv ca nu sunt de acord cu asa ceva in oras.Last edited by Zsolt; 8 August 2009, 18:39.sigpic
...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...
Comment
-
La Kaufland deja suntem "vedete" ... (deja ne stiu de "smecherii din clubu` ala logan ce se spargeau in figuri prin parcare") acu ne facem "vedete" si pe la Galeria 1, nu ?
Macar sa va dati sticker-ele jos cand mai faceti din astea prin oras sau parcari ... ca eu n-am chef sa fiu facut "smecheras la volan" si nici LC nu are ca scop promovarea acestor activitati ... (daca e sa le numim activitati).
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Hai sa nu mai facem de-astea, pentru ca suntem cu totii la fel de vinovati si ajungem sa ne facem de c...t pe principiul "Azi in Timisoara, maine..." nicaieri, fiindca ne dau altii "ban" din cauza smecheriilor. Repet, nu CRS-ul e vinovat, ci noi toti cei care am fost prezenti, mai ales daca ajungem la suparari. Scuze de off.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment