buna ziua, de la fancurier va deranjez...aveti un colet...
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumesc tuturor si mai ales celor din Constanta. Imi pare rau ca am ratat intalnirea din Constanta. Oricum super fain gestul celor din Constanta. Am fost sunat si intrebat daca am ceva probleme. Bine ca nu am. Asa club da. Si uite ca una peste alta cu drifturi sau fara cu Kaufland sau Galeria cu certuri sau fara suntem cu adevarat un club. Salutam copilul sau CRS si sper sa nu mai fie suparat pe noi clubul, pt ca uite inca o data ca merita sa avem club. Va pupam de la mare.
Mihai DKD si juniorul Andrei
Comment
-
Am vazut anunt in publitim, angajau sofer coxar pe dric pentru sculatul mortilor din somnul ce de veci.
Cerinte: carnet de sofer categoria B(de la blana evident), experienta cu frana de mana in locuri stramte, timp sub 1:20 pe Iveco constituie un avantaj. Daca esti intersat trimite siviul la cox@blanacumortu'inspate.rip
No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
super de treaba baietii din Constanta. Fain la intalnire. Tre sa vina si ei pe la noi.
A si nu-l mai suparati pe copilul k nu merita. Am ras cu totii la Kaufland si nici unul nu a spus ceva k sa se opreasca. Deci vina e a tuturor. Asta e, stiu k o sa-mi atrag o gramada de critici dar asta e parerea mea, asa naspa cum e......
Comment
-
@Christian86: Hai pe discutii banateni (sa nu ne-o luam ca discutam de-astea pe-aici) sau da PM cu ce stii sa faci... Welcome back...
@mihai31ro: daca te critica cineva, spune-i sa ma caute...Last edited by JREwing; 18 August 2009, 08:53.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Nu cred ca e la marea noastra. Din ultimele poze e la Roma. De atunci nu a mai dat semne de viata. O fi devenit membru Cosa Nostra... E in umbra... Vegheaza...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment