Pai el vroia unul stock, pe ala s-ar putea sa il faca, pe cand pe tine nu te face sigur.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by crististreuleao sa fac si cu tine ca sa ma umilesti
repede ti-ai gasit tu sa ma provoci :P. pai io 65cp si tu aproape 100. frumos :P
se mai ofera cineva? un prestige ceva?
Am vorbit si cu prietenu meu cu Loganu albastru si vrea sa-i acorzi o revansa (cel mai bun din 3). Dar vrea pe 400m si oricum nu cred ca o sa mai mergem la Iveco. Trebuie gasit neaparat un loc bun sa ne dam.
Originally posted by silviuv1982Faina treaba faceti la Timisoara!!! Tineti-o tot asa!
Bravo MAREOM, esti tare!
PS: Faine angel eyes ti-ai pus pe BMWLast edited by Cristi_Xp; 29 June 2007, 04:05.sigpic
Comment
-
Propun pt duminica asta (adica maine) intalnire pe terasa la Sag la ora 19:00. O sa lasam masinile sa se odihneasca si sa stam la un gratar, o bere(bineinteles fara alcool;) ). Sper sa va bagati cat mai multi. Scrieti aici cine vrea sa vina.sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpeu nu te-am provocat) u ai zis ca provoci un 1.6 8v
@mareom - cu prima ocazie, te fac o liniuta
la intilnirea de la sag nu ajung, luni dimineata plec pentru 3 saptamini in italia cu firma . familistii astia ...
sper sa am net ca sa citesc forumul.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@mareom: ...prietenu meu cu Loganu albastru si vrea sa-i acorzi o revansa...
bine-nteles, si 400m e ok. acolo are sanse sa ma ia. am vazut si atunci la liniuta, cind am dat a 4-a a inceput sa ma ajunga . da si ce daca, o sa fie frumos
rusinos de frumos va fi cu cristi_xp si cu mareomDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea@mareom: ...prietenu meu cu Loganu albastru si vrea sa-i acorzi o revansa...
bine-nteles, si 400m e ok. acolo are sanse sa ma ia. am vazut si atunci la liniuta, cind am dat a 4-a a inceput sa ma ajunga . da si ce daca, o sa fie frumos
rusinos de frumos va fi cu cristi_xp si cu mareomtoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
@Cristi_XP
pai dupa parerea mea, sorin ne face pe toti
are:
- resoftare
- suspensie
- roti
- scaun
- esapament
- si nu in ultimul rind experienta! aia conteaza cel mai mult
eu zic ca experienta ma facut sa-i las in urma pe golanul albastru si golanul diesel
fac io resoftare, atunci sa te vadDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
intro zi nea facut cristi si pe mine si pe bigman
cu putin dar ma facut atunci
o sa bag si eu benzina de la mol sau omv de 99 si atunci nu ma mai face
resoftarea ii cam la fel si la mine si la el dar el este mai usor cu cel putin 25 de kg si la msini egale conteaza si cele 25 de kg
oricum mie nu imi place asa mult la liniute ca pe circuit
la orice circuit normal ca va dau clasa(asa cred cel putin) )))))))))))))
astept pareri de la bigman despre circuitul de la sinnicolaul maretoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Imi pare rau ca astazi nu am tinut nici o intalnire. Oricum cu ocazia asta am luat un prieten in masina si m-am dus pe circuitul (de karting cred) de la Sinnicolaul Mare. Mi-a placut la nebunie sa ma dau si in plus nu are nimeni treaba cu tine. Sper sa ne strangem in viitorul apropiat macar 2-3 masini sa mergem acolo. Sunt convins ca Sorin se va baga. Am si 2 filmulete aici
sigpic
Comment
-
cind vam zis de circuit nimeni nu sa bagat
ma dau acolo cam de jumate de an cel putin
bigman eu nu am filmat simbata cind mam dat vedeai atunci cum trebuie sa te dai pe circuitul astatoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Daca iesea o vaca pe circuit azi mancam friptura.
Comment
-
Originally posted by virtualmansorincind vam zis de circuit nimeni nu sa bagat
Originally posted by virtualmansorinbigman eu nu am filmat simbata cind mam dat vedeai atunci cum trebuie sa te dai pe circuitul astasigpic
Comment
Comment