If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acolo e cel mai sigur loc,in parcare la AquaArena,nu tre sa stam in drumu mare langa baron unde e circulatie si ne stropeasca masinile care trec pe acolo.
Deci ne vedem la 15:30 la Aqua pt incolonare si deplasarea catre resedinta Clanului Streulea.
Last edited by dany59ddd; 17 December 2009, 18:29.
Reason: Automerged Doublepost
ca idee, ar fi bine sa ajungeti la mine la o ora rezonabila, astfel incat sa plecam catre Casa filadelfia la ora 16:00.
nu de alta, dar nu merem la ei pe noapte.
asa ca r fi ideal daca pe la 15:50 sa fiti prezenti in ghiroda
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Mâine la 15:00 adunarea in parcare la AquaArena,pe la 15:30 incolonarea și plecarea catre reședința Streulea ca pe la 16 să fim la Casa Filadelfia.Ăsta mi se pare cel mai corect plan orar al zilei de mâine.
Intalnire logan club sambata 19.12.2009 pe lugojului aquarena ora 15:10 - 15:40 incolonarea spre Streulea.
1 adimrv
2 TM80MAT
3 oborocul - daca cutiteaza porcosenia in timp util
4 bro - daca nu plec la parinti pana atunci
5 cIuFuLiCi
6
.
.
69
din diverse chestii care de obicei complica viata de zi cu zi, chiar si eu o sa ajung acasa inainte de ora 16
ca sa fie si mai rau, nu pot raspunde nici la telefon, drept pentru care o sunati pe soramea pentru orice eventualitate sau nedumeriri 089.89.899.
ce liniste-i aici, incredibil! am fost ieri la Casa Filadelfia cu cadourile copilasilor. sa-i fi vazut cum stateau la geam si se uitau cum eram adunati afara. dar mai ales cand l-au vazut pe Mos Gerila
am link-ul in semnatura, urcati si voi pozele va rog
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Pozele sunt urcate pe celalant topic....
Cristi....inca suntem uimiti de vremea de afara...eu de cand eram copil, nu am mai vazut atata zapada in Timisoara.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment