ne pare rau mrv-ule, insanatosire grabnica. speram ca nu-i ceva grav.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
aaa... prezenta, sigur nu-i stiu pe toti
01. crististreulea
02. streuleasca
03. vali2706 (mos gerila)
04. danic
05. mangone
06. bulan si Bogdana
07. dan59ddd
08. ciufulici
09. zsolt si Alex
10. TM80MAT si prietena
11. jrEwing
12. bro
13. ionutz85 (opel astra)
14. snaky_2004
15. mihai31ro
16. fane - reprezentant happy club
am uitat pe cineva? imi pare rau daca daLast edited by crististreulea; 20 December 2009, 21:18.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postaaa... prezenta, sigur nu-i stiu pe toti
01. crististreulea
02. streuleasca
03. vali2706 (mos gerila)
04. danic
05. mangone
06. bulan si Bogdana
07. dan59ddd
08. ciufulici
09. zsolt si Alex
10. TM80MAT si prietena
11. jrEwing
12. bro
13. ionutz85 (opel astra)
14. snaky_2004
15. mihai31ro
16. un domn inalt intre mangone si mos gerila, geaca de piele maro, nu stiu cine este
am uitat pe cineva? imi pare rau daca da
L.E. @adimrv : prezenta poti sa o faci tu mai precis dupe poze.Last edited by mangone; 20 December 2009, 19:42.
Comment
-
deacord gigi ! dar iti garantez ca daca vedeai is tu cu ochi tai expresiile copiilor , iti spun ca mai putin si iti dadeau lacrimile !!
si referitor la comparatia intre zapada de pe semenic si aceasta actiune ! nu poti compara cu nimik orice gram de zapada cu caldura, fericirea si dragostea care o aveau acei copii in momentul acela !
Nu mai zic nimik ca dupaia ziceti ca sunt un om rau !sigpic
Comment
-
stiam ca Syyym o sa fie pe semenic in acest weekend, stiam ca multi vor fi pe semenic in acest weekend.
nu poti invinovati pe nimeni de ce nu a fost, ei aveau planuita excursia pe semenic de mult, exact cum si eu am intarziat din cauza rezervarii de bilete la film in urma cu 2 saptamani...
nu tot timpul iti iasa asa cum vreiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by TM80MAT View Postmrv si streulea ...daca tot am pus fotograf oficial la club ....unde e ? sa fim seriosi ! ce fotograf e ala care nu participa la astfel de evenimente frumoase si memorabile ???
ps. tu cand ai meci vii la intalnire ?sigpic #
Comment
-
Comment