ahaaa spaga de la felix, pai termin-o sa aducem alta
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
si mie imi pare rau intr-un fel ca nu am putut veni sambata, chiar i-am spus si la ovy, dar nu va mai luati de syym fratilor ati inebunit?) cum sa nu mearga in concediu ca sa vina sa faca niste poze ? ) de parca nu v-ati descurcat si fara ea eu te iert syym :p
Comment
-
@adimrv: scaun???!!! Ziar, moșule... .
@crististreulea: mersi pentru filmul de la Casa Filadelfia. Fețele copiilor au spus totul.
Dragi colegi din Logan Club Timișoara, vă doresc un Crăciun bogat și frumos, un An Nou plin de idei „îmblănite” și fie ca și în continuare să rămânem glumeți, dar și serioși și uniți în tot ce e bun (a se vedea filmul de la Casa Filadelfia). Ne vedem la anul. Să iubiți și să fiți iubiți, indiferent de înălțime sau greutate...Last edited by JREwing; 22 December 2009, 20:57.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Sa traiti bine!
sambata sunt prin Anina. acolo avem club logan? daca da, poate ma intalnesc cu ei.
oricum, va transmit toate cele bune, averi, sanatate, femei frumoase, faruri de tiuning, tot ce-si doreste fiecare.
sa ne vedem sanatosi ... la anu.
vrum, vrum...
Comment
Comment