If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca suntem numai noi trei nu stiu daca mai are rost sa tinem o intalnire
apai ma omule, unde-i optimismul in acest mesaj?
pai dam 2-3 burnout-uri, 2-3 liniute si se umple parcarea de curiosi. la pariu ca o sa vina si bobby cu cateii albi care fac hau hau
hai omule, pune osu si da PM-uri la ceva timisoreni! tinta noastra e sa le-o tragem la constateni
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Intalnirea are loc duminica la ora 18:00 in parcarea de la muzeul satului. Lista celor ce si-au confirmat prezenta pana acum este:
1. crististreulea cu un prieten de-al lui
2. Cristi_Xp
3. virtualmansorin
4. treiaru2005
5. eu
Hai , ca uite se mai aduna ceva populatie pe acolo. Oricum unde sunteti mai "putini", aveti sansa sa fiti auziti mai bine, si sa discutati ceva mai normal. Daca sunteti multi, se face "furtuna",
pai o sa fiu eu, virtualmansorin, mareom si cristi_xp, suficient pentru o furtuna
si de auzit sper sa nu ne auda nimeni, penca suna unde nu trebe si apare bobby cu catelul alb care face hau hau
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Intalnirea are loc duminica la ora 18:00 in parcarea de la muzeul satului. Lista celor ce si-au confirmat prezenta pana acum este:
1. crististreulea cu un prieten de-al lui
2. Cristi_Xp
3. virtualmansorin
4. treiaru2005
5. eu
mai mult de atat nu puteti? ca sunteti cam putini pentru o zona atat de mare.
imi cer scuze Danyyel21, la muzeul satului era ceva sarbatoare sau dracu stie ce era pacolo. plin de masini si suna numa muzica poponara.
ne-am dus la stadion. incearca sa te anunti din timp si eventual un numar de contact sa ne lasi. cei care trebuia sa fim, am fost toti la stadion.
imi pare rau .
si dupa cum ziceam, s-a terminat intilnirea. revin cu film.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment