If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am fost eu aseara in Real 3 langa aeroport, 20 lei 10 minute, carturi mari si trasef foarte ok.
m-am distrat de doua ori, o yeah
mai greu pana se incalzesc putin cauciucurile, dar odata incalzite, faci ravagii in cauciucurile care delimiteaza traseul )
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Pai Adi de ce crezi ca e ORGANIZATOR.....asa doar ca sa trimit SMS-uri ???? .. :-)
Yo zic ca e ok la Billa, deoarece acolo nu se joaca meciuri, sau eu mai stiu ce draq de activitati se mai desfasurau pe platoul din fata D.P. .....si e aproape de Rompetrol.....:-)
Prezenta la intalnire logan club timisoara Duminica 10.10.2010 la Billa (Soarelui)ora 18:01 sharp
1 dr_mke - musafir de la Deva , te mai asteptam
2 89.MIR - il spioneaza pe Boris
3 Prieten lui 89.MIR - cu borseta
4 Adimrv - cu durere de masea
5 Regalcobra - asteptam poze
6 b 13 dhp + prietena - fara capace
7 Prieten lui b 13 dhp - cu bonboane agricole
8 dumi_89_TM - golf 4 break
9 pervert_dory - fara xenoane stau mai bine pleoapele
10 coco_chanel - primit papuci fir
11 CIUFulici - multa bafta cu masina
12 Goporicky - cu blana la jeaca
13 Devilll - A3 se stie
14 snakemic - alimentat si plecat
15 vlad_andrei - reparatii la antena lui Caius
16 dany59ddd - cu masina curata
17 MIC15UTU - cel mai inalt din cei prezenti
18 Cristi_Xp - adus de Andrei
19 JrEwing + sotia - veniti de la munte
20 Razvy - in tricou
Baaaaaaaa daca cata lume o venit.....se pare ca e de bun augur intalnirile astea de duminica la Billa.....sau a venit toamna, si nu mai prea avem pe unde sa mai merem.....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment