If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
scuze,ma poate ajuta cineva urgent,pt o cerere pt politia timis,sunt pieton pt 3 luni si am dat deja ex.ca sa il iau dupa o luna si nu stiu cum sa o fac,ce sa scriu?habar nam e prima oara.va multumesc
Prezenta la intalnire logan club timisoara Duminica 31.10.2010 la rompetrol ora 18:01 sharp
1 adimrv - cu apa Bucovina
2 Aln - in seara asta de servici
3 reptila - cu plaria renumita
4 Vlad - Cam grabit
5 Razvy + sotia - cu multe ledurii
6 coco_chanel - cam suparat
7 TM 13 RFA - imbracata gros
8 Ciprijiji - sa ma suni maine
9 Adi16v (Regalcobra) - pune pozele , bravo
10 b 13 dhp - in viteza
11 boris - fara jeaca dar cu leduri
12 Renault - copilotul meu
13 vali2706 - mersi frumos
14 danic - am primit banii
15 JrEwing - foarte vorbaret
16 18was - bine ai venit printre noi
17 OvidiuT - venit in pauza de masa
18 pervert_dory - cu lupe tata
19 Seba1987 - cu jeaca alba
20 Liuba - incet ne cunosti
21 MIC15UTU - est un Vip de paza
22 Wildserb + fetita - sa aduci si vecinul de la Rio
23 crististreulea - cu casca la ureche
Frumos Logan ai Dory...da cine ti-a pus lupele??? Arata bine!! Sa le stapanesti sanatos!!!
Imi manca zilele femeile, nu ma mai pot vedea cu voi .... asa ceva!!!!
Frumos Logan ai Dory...da cine ti-a pus lupele??? Arata bine!! Sa le stapanesti sanatos!!!
Imi manca zilele femeile, nu ma mai pot vedea cu voi .... asa ceva!!!!
Da da ai dreptate vezi ce fericit m-ai facut de am si uitat sa-ti multumesc! Deci ii multumesc colegului 89.Mir ca mi-a montat lupele si instalatia de xenon.alta viata tati...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
ha..ha..ha daca nu ma freaca la melodie mrv-u tre s-o faca cristi.da u cum vezi soseaua de la inaltimea aia???
)))))
vine iarna ,e mai fain la inaltime )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment