ideea e alta .Vreti sa schimbati locul de intalnire pe viitor , sau doar pentru saptamana viitoare ? Faza ca peste tot apare ca intalnirea e duminica la stadion deci ...e ceva cam general valabil ...ori schimband locul de intalnire cine vrea sa vina si nu e cunoscut n-o sa reuseasca decat dupa ce citeste atent prin forum .
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cristi....care vor sa vina, vin...simplu. Ce tot atatea scenarii.....
Atat e de simplu...mai ales ca MRV-ul, mai trimite si SMS-uri...cei care vin, pt. prima data, cred ca stiu sa citeasca ultimele postari.....
Deci ramane pe saptamana viitoare la Muzeul Satului....ok ??
Comment
-
Originally posted by adimrv View PostEu cred ca ocazional, ca si o schimbare doar atat sa vedem ce o sa se intample.
Mai sunt si sms-urile care spun locatia.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cand e ocupat stadionul cu Festival,meciuri de fotbal,etc tot ne intalnim in alta parte.
Intalnire Logan Club 20.11.2011 la Padurea Verde pe platou langa Muzeul Satului ora 16:01 sharp
1 Adimrv
2 Cristi DHP
3
.
12
Va asteptam la umbra deasa si aer curatsigpic #
Comment
-
aaaaa, defineste "...mama draqu..." pai daca si Timisoara e o metropola, unde iti trebuie sa o strabati intr-o sambata in 2 h as zice ca e la mama draqu...dar asa cred ca este fix la 10-15 minute de soarelui,girocului, sagului....
nu stiu, dar am un feeling, ca majoritatea care ne intalnim la stadion, sunt din soarelui, sagului,girocului....cu mici exceptii. Amu, ma intreb, oare daca ne-am intalnii si in alte zone, nu ar mai venii si altii ????
PS tot ce am zis este fara pic de rautate.
Comment
-
Comment