Originally posted by crististreulea
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by sonykelcristi dar trist rau filmul... oricum foarte frumos vss-ul are poze pe aici pe forum?
@suru: voi face tot ce imi sta in putere sa nu ratez o asa ocazieDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
cool
Originally posted by crististreuleaups! daca nu ai fost tu boris, cine a fost cu bigman?
intilnirea a fost simbata la ora 18:00 la stadion. evident ca sorin a ajuns la 18:15, bigman la 18:25 si eu pe la 18:35. o gloata de golani punctuali )
ps: ai la mine stickere
mindru posesor de DCI & btw de intilnirea de la ora 18 am uitat de ea eu eram pregatit pt ora 14 care apoi sa facut ora 15.30 si de necajit ce eram am plecat acas
regardssigpic
Comment
-
fi linistit ca am citit acel thread. pina nu stiu ceva concret, nu ma pun sa-mi dau cu presupusul pacolo. si asa ati umplut 5 pagini fara sa ajungeti la un rezultat :d
eu am nevasta de convins si trebuie munca de convingere. nu vreau sa spun ca vin sau nu, eu o sa scriu ceva concret. voi stabiliti locatia pentru noi si locatia pentru consoarte :dDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
cea mai frumoasa intilnire simbata seara la iveco ) cind a venit nino-nino si neau blocat iesirea oricum multumim inspiratiei divine a lu gigi mareom mare sofer,cum am luato amindoi pe aratura cu tractoarele Logan vreo jumate de ora in agonie suferinta si ambreiaj incins
pt Gigisigpic
Comment
Comment