Am fost la lucru si am trecut pe acolo, exact pe la 16 si nu era nimeni...era sa stau asa de amboulea, dar am verificat sms-ul si m-am luminat.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prezenta la intalnire LOGAN CLUB la STADION Duminica 13.05.2012 ora 18:01
1 Mihaela - se pare ca iti place de noi
2 Marry_dgl7 - te mai asteptam
3 Alexk - sa nu ma uiti
4 dumi_89_TM - e fain cu break
5 Crististreulai - avem de lucru la dric
6 TM13RFA - cu frigul dupa ea
7 The Punisher - la multi ani !
8 b 13 dhp - cu mp3-ul
9 Jrwieng - cu reno-ul
10 TM80MAT - cu inaltimea
11 coco_chanel - cu jeante superbe
12 3nergy - cu kormorane
13 adimrv - cu mceveul...
14 Fio - in trecere
A fost o intalnire ploioasa cu noutatiLast edited by adimrv; 13 May 2012, 21:59.sigpic #
Comment
-
-
Prezenta la intalnire LOGAN CLUB la STADION Duminica 20.05.2012 ora 18:01
1 Mihaela - dotata cu ceai
2 Alexk - bafta cu oglinzile
3 adimrv - cu tricou suc si prajituri
4 The Punisher - astept pizza
5 Jrwieng - cu furia alba
6 Dr_mike - musafir de la Deva
7b 13 dhp - cu dricul
8 TM80MAT - cu masina
9 TM13RFA -fata cu frigul
10 dumi_89_TM - prezent desigur
11 Danic si familia - e senzatie tanarul
12 Pervert_Dory - cu capota facuta
13 3nergy - fara bere
14 Nea Mitica cu sotia - cu loganul tunat
15 Renault - oaspete de la Resita
A fost o intalnire frumoasa
adyxzz - bine ai venit te asteptam la intalniresigpic #
Comment
-
salut
imi cer scz nu am putut ajunge si la intalnire ca eram rupt de oboseala de la nunta; multumesc Cristi Streulea, p.s cu cine m am intersectat pe b-dul Constantinescu???? vineri cam pe la ora 15.30 un logan rosu cu insignele loganclub am claxonat, stie careva, un oras foarte frumos singurul in care m-as muta dupa Oradea
Comment
-
Invitatie
Va asteptam duminica, 10 iunie, la lansarea modelului Dacia Lodgy ce va avea loc in cadrul targului Transport-AR 2012 desfasurat la Expo Arad International. Pe langa lansarea Dacia Lodgy, in cadrul targului vor fi expuse:
- monopostul de Formula 1 al lui Alain Prost
- modele din gama RS a constructorului Renault
- masini preparate pentru concursurile de CNCA (Campionatul National de Car Audio), Concursul de indemanare auto, drift, tuning interior si exterior, Show & Shine
-alte surprize
Momentan nu stim daca se vor putea efectua sesiuni de test-drive cu Dacia Lodgy dar speram sa se poata.
Rog ca cei care doresc sa vina sa se treaca pe o lista iar in momentul in care lista e finalizata (dar nu mai tarziu de joi, 7 iunie) (co)organizatorul de intalniri sa mi-o transmita pe PM pentru ca sa stiu cate persoane/masini vom avea prezente.
Sosirea participantilor la Expo Arad International se va face duminica, 10 iunie, pana cel tarziu la ora 9 pentru ca sa putem parca masinile la un loc.
Pentru alte detalii sau nelamuriri ma puteti contacta,
Daniel Teudan - 0746174397sigpic
Comment
Comment