Calmati-va si treceti pe discutiii va pot confirma asta...
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prezenta la intalnire Logan Club Timisoara 02.06.2013 la Billa
1 adimrv - cu masina de carton
2 Adi16v - cu Anca (sotia)
3 pervert_dory - neincrezator in eBay
4 coco_chanel - Iti plac jantele, nu?
5 Razvy - cu masina curata
6 TM80MAT - cu plinta de sub bara indoita
7 Danic - celebrul fotograf facebokist
8 AlexK - greu te lasi convins :|
A fost o intalnire frumoasa dar cam ploioasaLast edited by adimrv; 7 June 2013, 15:29.
Comment
-
Si dovada ca am fost pe acolo......
Comment
-
Ar cam trebui sa le dam un mic impuls celor care nu au mai venit la intalniri de vreo 2 ani.
In plus, ar trebui sa incercam sa schimbam locatia, poate vor veni mai multi, dar pentru asta trebuie sa ne intalnim si sa vorbim, nu pe net sau la telefon
Comment
-
Razvi, Adi.....si atat, pai cam ce idei putem noi sa le expunem ??? atat timp, cat numai 3 useri, sunt pe acest topic.
putem incerca sa schimbam chiar ziua...adica sa facem asa ca un experiment.
Ora este chiar ampulea....
sa trecem toate conversatiile pe facebook deoarece este muuult mai interativ....
Comment
-
Ora e aiurea acum ca s-a incalzit, vom muta intalnirea la 18:00 si posibil sa trecem iar pe sambata, pentru ca vinerea nu stiu cati ar veni, chiar daca o facem la 20:00.
In plus, putem sa incercam iar la padurea verde, desi e departe pentru multi.
Ma gandeam sa facem niste pliante si sa mai punem pe masini, dar nu stiu ce priza vor avea la public.
Oricum, astea le vom vorbi la intalnire. Pe forum intra multi, crede-ma, doar ca nu posteaza. Problema e la oamenii care nu vor din cauza ca probabil au alte chestii mai "importante" de facut, gen stat pe comp sau alte cele. Plus ca mai sunt si cei cu familie
Din oamenii care nu mai vin pe la intalniri ii pot enumera pe bulan, streulea, XP, symo, crs-ul, cristina, ovidiu, Seba, dhp, vali, wasy si multi altii care nu-mi vin acum in minte. Pe XP si seba ii inteleg ca sunt cu alte treburi, pe streulea la fel ca e mai departe si are si copil, dar astia tineri, fara familie..... nu stiu ce sa zic.
Comment
Comment