la bucuresteni cred ca da bine rau...mai ales dupa meci
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Octavian___28PS: ceva f important, completare la primul post, doresc sa fac referire la Lau care m-a impresionat cu modificarile aduse in special la interior : antifonare, ''ceasuri'', ameliorare ''greieri'' si multe alte cele, tot respectul.
Comment
-
Sper ca la urmatoarea intalnire la care voi fi si eu prezent (adica cel mai probabil sambata asta) sa veniti cel putin cati ati fost si acum si asa o sa ne cunoastem mai bine si o sa avem intalniri din ce in ce mai interesante. Imi cer inca o data scuze ca nu am participat sambata asta, pentru ca am plecat la 4 dimineata la Sibiu la Pirelli Rally Show (a fost intr-adevar un show pe cinste unde a participat crema raliurilor din Romania). Sambata asta propun intalnirea tot la ora 16:00 la stadion, pentru ca am vazut ca aunci ne putem aduna ceva mai multi, urmand ca sambata viitoare sa facem intalnirea in parcarea Iulius Mall, cu ocazia penultimei etape din campionatul judetean de raliuri, unde sa-i facem galerie lui Sorin (si probabil la inca un membru LoganClub).sigpic
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Acum ce am ajuns si eu acasa. Deci a fost fain si sper sa ne mai inatlnim.
PS: nu cred ca am sa ma mai car in masina lui Sorin si a lui Cristi...desi Sorin a spus ca merge incet ca are copii de crescut...ma rog nu stiu ce inseamna incet pt el
incet inseamna 100 -120 maxtoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by mareomcu ocazia penultimei etape din campionatul judetean de raliuri, unde sa-i facem galerie lui Sorin (si probabil la inca un membru LoganClub).Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by virtualmansorinte bagi bigman????sigpic
Comment
Comment