Nasol, sunteti asa de multi...eu din pacate sar din schema. Sunt dedicat lucrului
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by diavolutuMa scot singur in fata clasei sa imi fac mea culpa ca nu am putut ajunge;insa nu am putut pleca de la lucru(asa e cand ai sefa pe are o am eu...)
Propun sa ne intalnim duminica ...
ce tare esti
intilnirea va fi probabil saptamina viitoare,simbata daca nu ma insel
azi am fost vreo 11-12 nu mai stiu exactsigpic
Comment
-
prezenti si absenti:
1) virtualmansorin
2) mareom cu un preten
3) boris
4) wildserb
5) csebalyn
6) lau_swat
7) diavolutu
8) vali
9) crististreulea
10) need4speed pe jos, masina la schimbat suspensia
11) suru
12) Cristi_XP
13) diavolutu te asteptam!
14) un prieten de al ,meu user "alpha" de pe forum
15) dogy_10 daca-mi permiti
deci 11 prezenti, pfoai ce bine a fost
diavolutu a lipsit de 2 ori din lista de mai sus . oricum, data viitoare adu-o si pe patroana, o linistim noi :p
need4speed! wtf? n-am inteles! ai fost si nu ne-ai gasit?
MAI VREAU ASEMENEA INTILNIRI!!!
mareom are suspensie sport pe GZB! WoW ce betooon arata!!! bravo gigi!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreuleaprezenti si absenti:
1) virtualmansorin
2) mareom cu un preten
3) boris
4) wildserb
5) csebalyn
6) lau_swat
7) diavolutu
8) vali
9) crististreulea
10) need4speed pe jos, masina la schimbat suspensia
11) suru
12) Cristi_XP
13) diavolutu te asteptam!
14) un prieten de al ,meu user "alpha" de pe forum
15) dogy_10 daca-mi permiti
deci 11 prezenti, pfoai ce bine a fost
diavolutu a lipsit de 2 ori din lista de mai sus . oricum, data viitoare adu-o si pe patroana, o linistim noi :p
need4speed! wtf? n-am inteles! ai fost si nu ne-ai gasit?
MAI VREAU ASEMENEA INTILNIRI!!!
mareom are suspensie sport pe GZB! WoW ce betooon arata!!! bravo gigi!
ai uitat de mihai31ro la inceput cu prietena dupa care singur....
poze filmari.....
@mareom fimarea drumului de la sannicolau la tm o pui aici??...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Super intalnirea! Pentru prima data ne-am adunat peste 10 membrii in Timisoara, deci am vazut ca se poate. Pun si eu maine vreo 3-4 poze ce le-am facut la stadion cu membrii si masinile lor pt ca aparatul l-am lasat la un prieten.
@wildserb: filmarea cu kilometrajul la peste 200 km/h o va pune Crististreulea la my rideLast edited by mareom; 11 November 2007, 00:50.sigpic
Comment
-
noi am stat vreo ora acolo la stadion in apropiere de liceul sportiv dupa care am plecat la rompetrol ca era frig.
skimbare majora de look la mareom.alta masina parca.
atentie e boala contagioasa eu am visat aseara numa tobe sport trebuie sa merg neaparat la andy sa-mi pun una nu mai rezist)
Comment
-
ieri la intalnire am fost numarati si de radarul politiei cred)
au trecut si ei pe acolo.timisorenii cunosc masina(TM 11 EEA).si cei care nu ati facut cunostiinta nu incalcati legea in prezenta ei ca se dau dupa voi
kiar spuneam ieri ca vor apare probabil si clone ale acestei masini.baietii de genul care au la numar SPP,CIA,FBI,MAE) .
a aparut o clona am vazuto azi in sagului TM 17 EEA.
am sa pun aici si un filmulet cu mareom care venea ieri la intalnire cu doar 220km/hLast edited by mareom; 11 November 2007, 21:14.
Comment
Comment