Eu v-am vazut
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
da, scuzele mele wildserb, si tu esti unu din cei care nu s-a anuntat dar a venit . chiar mai rau, a impartit stickere cu www.LoganClub.ro
pe youtube am precizat "About This Video
Added: November 24, 2007
wildserb, mareom, virtualmansorin, crististreulea, lau_swat, suru, TM 33 MAT, alin, prietenul lui Sorin cu un dCi proaspat luat si bubu_vasile din arad cu un prieten (less) "
dar cred ca nici eu n-am fost, nu apar deloc in filmare
lasa suru, nu mai pupi tu masina mea , te tin eu minte )
stai calm ca nu m-am suparat si o sa mai conduci masina mea, am doar o reactie ciudata si plina de amintiri cind aud cauciucurile scirtiind, mai ales pe cele de pe masina mea :d
am uitat, am stickerit si TIN-ul cu www.loganclub.ro, ce daca e golf :dDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by wildserbse pare k cristi e um fel de mama omida!!! cititi titlul acestui filmulethttp://www.youtube.com/watch?v=jbmCu...eature=related
cauti nod in papura . prima data ca te-am omis, amu titlul :pDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by borism-ati impresionat pina la lacrimi
cetateanu strain sa dat la fund ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalyncare din ei ? ala cre tre sa-ti dea ceva in contul unor stickere ? nu s-a dat la fund, n-am fost in oras sambata... dar o sa vin saptamana asta. de altii din cs nu zic nimic...sigpic
Comment
-
am fost pina la billa de am cumparat lapte si paiine pentru copilasi si daca vam vazut nu am claxon asa ca am turato un pic nu mai mult de 7000,nu am avut mai mult de 120toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment