Bravo mai! Ati fost doi dar ati avut ceva activitate!!!!!!!!
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by virtualmansorinpolish si eu vreau
Tre sa merg pe la ciclop sa-mi cumpar si eu ...e vreo 400-500 miiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by sandocann2002Sal Mareom(acum am inteles care era grasu)
Cum e prestige-ul?
Eu am facut astazi 11000.si mai merge!)
ce polish are bigman
bigman este unul dintre cei mai plini,al doilea sunt eutoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
nu stiu...de care polish e.
Data viitoare poate vine si echipajul de radar cu loganul...ii luam la o poza de grup?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cum sa nu
acum doua duminici cind m-am dat singur era un radar in logan albastru acolo si oprea pe sosea cei cu viteza mare ,dar la mine sau uitat si nu au zis nimic
sandocan unde ne dam noi nu este drum publictoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by sandocann2002Pai atunci nu mai le rupe-ti pe masini!
Ca va scriu baieti biletele!!!!!!!!toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Am fost si io la niste liniute intro seara si o dat unu cu loganu (1,4 cu resoft, filtru sport si toba) cu un pasta tdi si lo luat ala cu loganu( de doua ori o dat, de doua ori lo luat).
Pana in 150km/h ma gandesc ca il iei si tu, daca nu si mai bine de 150...de doi lei :p
Comment
Comment