hmmm liniute primiti si un mcv-u dci ?
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sarbatori fericite din partea Clubului Logan din Cta !Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
1. virtualmansorin
2. wildserb cu primul MCV dintre timisoreni :d
3. Evolution
4. crististreulea cu riscul sa mi-o iau la oO
5. suru
6. road empire
7. boris
8.
la ora 16:00 la stadion, se sta pina la ora 16:30 dupa care o locatie mai calduroasaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
oh da
in primu rind vrem sai uram lu road empire un calduros La multi ani!(pt ziua lui) si ca este un mare om(nu ca si cetateanu strain se stie el cu citro la 7 oameni ) a fost o intilnire reusita si destul de multi neanuntati
1. virtualmansorin
2. wildserb cu primul MCV dintre timisoreni :d
3. Evolution(aradu a fost cu noi)
4. crististreulea cu riscul sa mi-o iau la oO(cu siguranta ca si`o ia la oo ca la sunat nevasta)
5. suru
6. road empire
7. boris
8.alin
9.gigi mare om
10. alte persoane
la ora 16:00 la stadion, se sta pina la ora 16:30 dupa care o locatie mai calduroasasigpic
Comment
-
am fost si eu cu un prieten motociclist cred ca de toti eram vreo 16-17...
si, da, "La Multi Ani !" lui ********** pt ziua lui, "La Multi Ani !" tuturor celorlalti pt sarbautoriDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by boris View Postmi sa rupt inima.. csebalyne am uitat de tine si pe prietenu tau sal duci la frizer data viitoare )Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment