la multi ani octavian_28 mizerie mica nu ai prea mai dat pe net sau nu te lasa nevasta.sa ) si luni team ginit de la arad-sag
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
si filmul de la intilnirea loganclub 29 decembrie 2007.
prezenti:
1. virtualmansorin
2. aln
3. suru
4. wilderb cu un prieten
5. csebalyn cu un prieten rocker si motociclist
6. evolution din arad si cu un prieten
7. crististreulea
8. boris
9. mareom cu 2 prieteni, unul cu BMW seria 3
10. vali fara masina
11. road empire LA MULTI ANI!! a facut si cinste!
12. n-am retinut numele. loganist si se ocupa cu iluminarea led, dvd playere etc.
ne cerem scuze pentru calitatea filmului, s-a filmat cu telefonul. cameramanul a plecat de acasa zicind ca merge sa repare un comp, nicidecum la intilnirea loganclub.
dar ca sa fie perfect m-a prins acasa cind editam. unu a filmat acelasi film in 2 pozitii. o sa-ti dau la oO boris pentru asta. eu am luat-o acasa la oO cind m-a prins.
era sa uit, azi s-au dat baietii cu frina de mina, evident n-a filmat nimeni. crististreulea, evolution, csebalyn, virtualmansorin, mareom si BMW seria 3. pacat, a fost spectacolLast edited by crististreulea; 30 December 2007, 01:13.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postsi filmul de la intilnirea loganclub 29 decembrie 2007.
prezenti:
1. virtualmansorin
2. aln
3. suru
4. wilderb cu un prieten
5. csebalyn cu un prieten rocker si motociclist
6. evolution din arad si cu un prieten
7. crististreulea
8. boris
9. mareom cu 2 prieteni, unul cu BMW seria 3
10. vali fara masina
11. road empire LA MULTI ANI!! a facut si cinste!
12. n-am retinut numele. loganist si se ocupa cu iluminarea led, dvd playere etc.
ne cerem scuze pentru calitatea filmului, s-a filmat cu telefonul. cameramanul a plecat de acasa zicind ca merge sa repare un comp, nicidecum la intilnirea loganclub.
dar ca sa fie perfect m-a prins acasa cind editam. unu a filmat acelasi film in 2 pozitii. o sa-ti dau la oO boris pentru asta. eu am luat-o acasa la oO cind m-a prins.
era sa uit, azi s-au dat baietii cu frina de mina, evident n-a filmat nimeni. crististreulea, evolution, csebalyn, virtualmansorin, mareom si BMW seria 3. pacat, a fost spectacol
deci cit am fost noi plecati la spalatorie ai ramas tu cu jiji cetateanu csebalyn jiji si bmw`u ca sorin era cu noi )
oricum 1 an nu o sa mai pupi putza nevestei
la mulsi ani all )
si un mesaj pt cetateanu strain: fa ceva in ./. sa nu mai iei suspend ca deja e JALNIC.Last edited by Zsolt; 12 April 2009, 13:24.sigpic
Comment
Comment