Imi pare rau pentru incident , bine ca n-ati patit nimic.
Intalnire in Timisoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@mareom: Ai fost in Bucuresti de curand? Ca parca am vazut masina ta.
Si imi pare rau de incident, dar daca lonjeroanele nu sunt afectate e totul in regula.
Comment
-
ne pare rau la toti greatman ... din pozele alea nu pare totusi a fi asa rau ... din cate am observat eu a fost pamant sub ea ... poate a amortizat din soc si ... scapi usor ... iti tin pumnii. Si oricum aici nu se pune problema de asigurare. Cred ca fiecare tinem suficient la masinile noastre incat sa ne pese daca patesc ceva. Daca am vazut bine din poze acolo era drum drept. Nu prea inteleg cum s-a ajuns la iesirea aia.
Sper sa mai ajung si eu pe la intalniri, dar in ultimul timp copiii mi-au facut numa' surprize neplacute... asa ca am devenit mai familist decat de obicei.
Vroiam sa va intreb care are stiker de pus pe parbriz (pe luneta a-ti mai avut cand ne-am intalnit).
Si inca ceva, folii pe geamurile din spate de unde a-ti luat ? Omologate desigur , ca nu am chef de discutii tembele cu ... capetele albe.
O sa imi pun in curand (sper) xenoane pe ea. Voi ce parere aveti: albe sau alb-albastre ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
vroiam sa vin acu' sambata, dar am un copil cu otita si fetita de 1 an a "zburat" din pat in cap si .... e cam nasol. Asa ca ... saptamana asta stau acasa. Incerc sa vin saptamana viitoare. Vreau sa trec si pe la un prieten sa vad ce xenoane are. Si eventual sa vad ce folii gasesc.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment